Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Барахолка > Продам или обменяюсь > Воблеры
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Воблеры Здесь продаем только воблеры и джерки. Единицами и наборами. От УЛ до тяжелой артиллерии и троллинга. От Японских до Самоделок.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.08.2025, 16:10   #1
Срібний карась

Звідки Ви: Бровари
Дописи: 200
Дякував: 20
Дякували 848 раз(и) в 29 повідомленнях
Question Джерки Strike Pro та T-Rex

Вашій увазі пропоную власні джерки зі старих запасів за помірними цінами.

1) Strike Pro Guppie Jr, 110 мм, 70 г, тонучий, сірий глянець. Один із найкращих глайдерів як для профі, так і для новачків. Працює і з твістером, і з віброхвостом. Колір - бімба, особливо у хмарну погоду. Всього - 650 грн;
2) Strike Pro Guppie Jr, 110 мм, 70 г, тонучий, кислотний рябий. Гарно себе показує по пасивній щуці, провокуючи її на атаку. Можу сказати всі компліменти, що й попередньому джерку. Хочу 650 грн;
3) Strike Pro Buster Jerk, 150 мм, 75 г, тонучий, зелений тигр. Дуже проста в управлінні приманка - розберетесь з першого разу. Для новачка краще не придумати. Прогнозована проводка, чіткі і стабільні глайди. Щука його полюбляє. Це моя "любов" на все життя. За нього 550 грн;
4) Strike Pro Buster Jerk, 150 мм, 75 г, тонучий, оранжево-чорний. Всі ті ж самі характеристики, що і в попереднього джерка. Колір робочий в будь-яку погоду. Хочу 550 грн;
5) T-REX Drop Tear Jerk, 140 мм, 80 г, тонучий. Це справжня класика. Його вже дуже важко знайти. Але тим він і цінний. За критерієм ціна-якість - один із найкращих джерків, на мою думку. Нормальний політ, гарний глайд, робочий колір. Всього - 350 грн.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg IMG_20250823_152649.jpg (111,3 КБ, 64 переглядів)
Срібний карась зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:29.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua