Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 01:24   #1221
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.073
Дякував: 819
Дякували 608 раз(и) в 352 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
То нащо було порівнювати з моїм закидом міліпіздричною котушкою з 28мм шпулею?
Щоб показати тобі,що твій досвід ще дуже первинний і не дотягує до того що можна зробити. Ну а далі сам,можеш сміятися,а можеш спробувати теж чогось досягти,діло твоє.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 10:38   #1222
pacan

Звідки Ви: Киев
Дописи: 898
Дякував: 88
Дякували 608 раз(и) в 89 повідомленнях
Цитата:
В мене майже завжди було два основні комплекти-один лайтовий і один хеві,ну й дві робочі котушки до них відповідно,роками так. Це останні роки фігнею займатись почав. Колись ще до війни були періоди то літом практично кожен день на рибалці був. До речі рибалки також різні бувають,у когось годинка-дві,у мене ж по головню були "суточні" рибалки,як вранці вийшов,то поки всі відрізки пройшов-додому ноги ледь дотягнув аж увечері.

Той же 19 Срадік в свій час у мене пару років відкатав,котушка блистіла як котячі яйця й працювала як нова,чесно жалію що продав. І в забродах не один і навіть не два рази ниряв під воду з тим страдіком,і в пісок падав,всяке бувало. Ось можете глянути як виглядав: https://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=200717
цікаво подивитися в якому стані ваша/і машина...

рибалка це кров, пісок, слиз і тд...
про рибалку з човна я взагалі мовчу, там все теж саме, але в обмежених умовах... об борт, палка об палку, один одного по горбі... як котушка може залишатисяв ідеалі?
pacan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 12:55   #1223
Zander

Дописи: 6.135
Images: 57
Blog Entries: 7
Дякував: 9.500
Дякували 17.598 раз(и) в 2.625 повідомленнях
Цитата:
Допис від pacan Переглянути допис

про рибалку з човна я взагалі мовчу, там все теж саме, але в обмежених умовах... об борт, палка об палку, один одного по горбі... як котушка може залишатисяв ідеалі?
Може.

Називається - предікшн.
Заходячи в човен - я завжди оцінював: напарник лівша чи правша (тобто чз яке плече кидає?), акуратний чи безолаберний, як лежать речі в човні, що може завадити кидку-виважуванню, де підсак (багор), що під ногами/над головою (якщо ходовий тент є), як і де лежить-кріпиться якір в резинці якщо, і ще - БЕЗЛІЧ мєлочей...
На все це - одна хвилина, на підсвідомості..

Результат - в човні не зламанна жодна вудка і не побита жодна котушка за 30 + років практики.
На переходах на катушки - або неопреновий чохол, або (в резинці) опираю на борт під кутом 30-45 град, вудлище оперто на балон, катуха - не торкається НІ до чого! Тримачами саме тому не користуюся - портять естетику катушок. А мені вона важлива, річ має бути красивою - а риба і в магазині є!
Рибалка - то про емоції, а не про їжу.
Zander зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Aldarkosse (Нині), Andron (Нині), Vasylii (Нині)
Старий Нині, 13:26   #1224
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.733
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.730
Дякували 11.475 раз(и) в 2.290 повідомленнях
Цитата:
Допис від Zander Переглянути допис
На переходах на катушки - або неопреновий чохол...
Як на мене то це якийсь оскаженілий онанізм, як шнурки прасувати. Але звісно що кожен має на нього право.

Ну і ще моментик, м'ясо порівняно з мультами за рахунок геометрії майже зовсім не коцаєца, відловиш пару сезонів з човна кастингом - зрозумієш про що я.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 13:29   #1225
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 728
Дякував: 47
Дякували 200 раз(и) в 142 повідомленнях
Цитата:

Все залежить від людини. В тому ж човні я користуюсь тільки одним вудлищем,коли треба то якось акуратно пристроюю,кладу котушкою на рюкзак тд. Хоча в цілому з човна ловлю дуже рідко. У мене до речі аллергія на рибу(от такий рибак ),тому слиз із рук я завжди відразу ж начисто змиваю(бо просто витерти не прокатить). Хоча я мабуть й так руки мив би,бо коли бачу як людина з тим слизом продовжує ловити,то мене починає коробити,воно ж гидко,а після щуки ще й смердить чортом,і потім той слиз з брудом засихає на руків"ї та котушці.
fisherluck зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Andron (Нині)
Старий Нині, 13:36   #1226
pacan

Цитата:
Може.

Називається - предікшн.
Заходячи в човен - я завжди оцінював: напарник лівша чи правша (тобто чз яке плече кидає?), акуратний чи безолаберний, як лежать речі в човні, що може завадити кидку-виважуванню, де підсак (багор), що під ногами/над головою (якщо ходовий тент є), як і де лежить-кріпиться якір в резинці якщо, і ще - БЕЗЛІЧ мєлочей...
На все це - одна хвилина, на підсвідомості..

Результат - в човні не зламанна жодна вудка і не побита жодна котушка за 30 + років практики.
На переходах на катушки - або неопреновий чохол, або (в резинці) опираю на борт під кутом 30-45 град, вудлище оперто на балон, катуха - не торкається НІ до чого! Тримачами саме тому не користуюся - портять естетику катушок. А мені вона важлива, річ має бути красивою - а риба і в магазині є!
Рибалка - то про емоції, а не про їжу.
«Как скучно мы живём! В нас пропал дух авантюризма, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам, мы перестали царапать катушкі»

про рибу і рибалку взагалі не зрозумів - ви коли ловите то любуєтеся котушкою? чи царапана котушка гірше рибу ловить? а якщо у напарника котушки царапані то ви в лодку не заходите? якщо дитина бере в руки ваш комплект - вона швидку сама може викликати?
zbb (Нині)
Старий Нині, 13:42   #1227
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
аллергія на рибу(от такий рибак
О прикол, є тут ще один старий домовий в якого алергія на мотиля, так все добре, бери й на голого лови, але якщо клює тільки на мотиля

PS: в мене алергій купа, але на рибу нема, проте я її і без алергії ні на смак ні на запах терпіти не можу. Традиційно, як юшки в казані наварять, їсти почнуть, і з підозрою до мене: чтого я не їм? А я сижу й тримаюся щоб від запаху цієї смакоти прям під стол не наригати
fisherluck (Нині)
Старий Нині, 13:43   #1228
pacan

Цитата:
Все залежить від людини. В тому ж човні я користуюсь тільки одним вудлищем,коли треба то якось акуратно пристроюю,кладу котушкою на рюкзак тд. Хоча в цілому з човна ловлю дуже рідко. У мене до речі аллергія на рибу(от такий рибак ),тому слиз із рук я завжди відразу ж начисто змиваю(бо просто витерти не прокатить). Хоча я мабуть й так руки мив би,бо коли бачу як людина з тим слизом продовжує ловити,то мене починає коробити,воно ж гидко,а після щуки ще й смердить чортом,і потім той слиз з брудом засихає на руків"ї та котушці.
а що це за чарівна вудка що перекриває всі можливі сценарії у човні?
і якщо в холодну пору року і ви в рукавичках і, не дай бог, зловили щуку?
тайд ілі кіпяченіє?
Старий Нині, 14:08   #1229
fisherluck

Цитата:
а що це за чарівна вудка що перекриває всі можливі сценарії у човні?
і якщо в холодну пору року і ви в рукавичках і, не дай бог, зловили щуку?
тайд ілі кіпяченіє?
В човні я завжди ловлю якусь цільову рибу,і одного вудлища мені для цього достатньо.
А зимою я тільки на спінінг ловлю,коли температура дозволяє. При нулі або -1 я без проблем можу помити руки у воді(або снігом в залежності від ситуації) і витерти їх рушничком.
Andron (Нині)
Старий Нині, 14:10   #1230
Zander

Цитата:
«Как скучно мы живём! В нас пропал дух авантюризма, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам, мы перестали царапать катушкі»

про рибу і рибалку взагалі не зрозумів - ви коли ловите то любуєтеся котушкою? чи царапана котушка гірше рибу ловить? а якщо у напарника котушки царапані то ви в лодку не заходите? якщо дитина бере в руки ваш комплект - вона швидку сама може викликати?
Я на початку карьери - отримав від неуважного напарника в човні (зараз він мій кум, перевиховую) - джигу 28 гр на закиді со всього маху, силовим закидом в скроню. Врятувала дужка окуляр сонце захісних - зламалась, але удар пригасила, я нокаут легкий отримав, але свідомість не втрачав..
Після того - привчився все передбачати.

П.С. а ще доводилось бачити людину в їбєнях з отеком Квінке від укуса шершня. Яку врятувало лише налічіє поряд лікаря - ветеринара, у якого препарат був потрібний (для тварин - але спрацювало, бо швидка туди не приїде). З тих пір - аптечка з препаратами "останнього шансу" - завжди при мені..

П.С1. а доводилось вам везти людину з інфарктом (втрата дихання, сердце-биття- штучне дихання, оце от усе) на Іванків, яку такий схопив на льоду в 7 ранку біля танку в Страхоліссі в морозяку? А мені довелось.

Ось це все вище, досвід - накладає "отпечаток" на весь процес.

PP.S. "С теми, кто воспринимает несчастные случаи, как личное оскорбление - они не приключаются" (с, Марио П`юзо, Хрещений Батько, книга).

Востаннє редагував Zander: Нині о 14:54.
2 користувачів подякували
Andron (Нині), fisherluck (Нині)
Старий Нині, 14:13   #1231
fisherluck

Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
О прикол, є тут ще один старий домовий в якого алергія на мотиля, так все добре, бери й на голого лови, але якщо клює тільки на мотиля

PS: в мене алергій купа, але на рибу нема, проте я її і без алергії ні на смак ні на запах терпіти не можу. Традиційно, як юшки в казані наварять, їсти почнуть, і з підозрою до мене: чтого я не їм? А я сижу й тримаюся щоб від запаху цієї смакоти прям під стол не наригати
Я колись малий любив кильку в томаті з"їсти,але потім лежав хрипів весь опухший.
Старий Нині, 14:23   #1232
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Я колись малий любив кильку в томаті
А от кільку в томаті я люблю Ще шпроти гарно заходять.
І тунця з тріскою люблю, от цих я б по куканам пакував безжально, шкода що не та географія.
Старий Нині, 15:01   #1233
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
От я пару тижднів тому двічі встиг вклонитися від кренка на якого дитина ловила, але третій раз він мене таки всік

pacan (Нині)
Старий Нині, 15:27   #1234
pacan

Цитата:
Я на початку карьери - отримав від неуважного напарника в човні (зараз він мій кум, перевиховую) - джигу 28 гр на закиді со всього маху, силовим закидом в скроню. Врятувала дужка окуляр сонце захісних - зламалась, але удар пригасила, я нокаут легкий отримав, але свідомість не втрачав..

П.С. а ще доводилось бачити людину в їбєнях з отеком Квінке від укуса шершня. Яку врятувало лише налічіє поряд лікаря - ветеринара, у якого препарат був потрібний (для тварин - але спрацювало, бо швидка туди не приїде). З тих пір - аптечка з препаратами "останнього шансу" - завжди при мені..

П.С1. а доводилось вам везти людину з інфарктом (втрата дихання, сердце-биття- штучне дихання, оце от усе) на Іванків, яку такий схопив на льоду в 7 ранку біля танку в Страхоліссі в морозяку? А мені довелось.

Ось це все вище, досвід - накладає "отпечаток" на весь процес.

PP.S. "С теми, кто воспринимает несчастные случаи, как личное оскорбление - они не приключаются" (с, Марио П`юзо, Хрещений Батько, книга).
я сам був в положенні коли камінь почав виходити з нирки якраз на вишгородській дамбі і кожного колись пробивали пірсінгом чи задівали свинцем...
але з таким відношенням і/або везінням, на рибалку - вам потрібно їздити на швидкій і з причепним у вигляді пожежної бочки...

пс : "Наші страхи та внутрішні блоки часто притягують схожі життєві ситуації"
Старий Нині, 15:53   #1235
Zander

Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
Якось занадто пихато мені здається.
Передбачити все не можливо, тобі просто щастить.
Може і щастить. Хай і надалі щастить)
Vasylii (Нині)
Старий Нині, 16:52   #1236
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.073
Дякував: 819
Дякували 608 раз(и) в 352 повідомленнях
Цитата:
Кров частіше від сусіда(напарника) ,тому стараюся не ловити там де товпа,та сам на закиді,коли хтось неподалік,завжди заглядаю за плече,чи там ніхто не шастає,тому ніколи нікому не заганяв гачки і мене минуло.
Друге діло щука з воблером,раз тримав невдало а вона мотнула бошкою і трійник мені рукав рубашки роспоров...після цього тільки ліпгріпи щоб тримати та плаерси з довгим захватом знімати гачки.
Руками рибу стараюся не чіпати,fish grip добре працює,ну або мити руки зразу. Ніколи не беру снасті брудними від риби руками,як побачу у когось ці обтирання рук об ганчірку на поясі а потім хапають вудлище,гидуюся.

При невеликій підготовці щастити на рибалці буде всім.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua