|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1221 |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.073
Дякував: 819
Дякували 608 раз(и) в 352 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 898
Дякував: 88
Дякували 608 раз(и) в 89 повідомленнях
|
Цитата:
рибалка це кров, пісок, слиз і тд... про рибалку з човна я взагалі мовчу, там все теж саме, але в обмежених умовах... об борт, палка об палку, один одного по горбі... як котушка може залишатисяв ідеалі? |
|
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Цитата:
Називається - предікшн. Заходячи в човен - я завжди оцінював: напарник лівша чи правша (тобто чз яке плече кидає?), акуратний чи безолаберний, як лежать речі в човні, що може завадити кидку-виважуванню, де підсак (багор), що під ногами/над головою (якщо ходовий тент є), як і де лежить-кріпиться якір в резинці якщо, і ще - БЕЗЛІЧ мєлочей... На все це - одна хвилина, на підсвідомості.. Результат - в човні не зламанна жодна вудка і не побита жодна котушка за 30 + років практики. На переходах на катушки - або неопреновий чохол, або (в резинці) опираю на борт під кутом 30-45 град, вудлище оперто на балон, катуха - не торкається НІ до чого! Тримачами саме тому не користуюся - портять естетику катушок. А мені вона важлива, річ має бути красивою - а риба і в магазині є! Рибалка - то про емоції, а не про їжу. |
||
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#1224 |
|
mista ryba lowa
|
Як на мене то це якийсь оскаженілий онанізм, як шнурки прасувати. Але звісно що кожен має на нього право.
![]() Ну і ще моментик, м'ясо порівняно з мультами за рахунок геометрії майже зовсім не коцаєца, відловиш пару сезонів з човна кастингом - зрозумієш про що я. |
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 728
Дякував: 47
Дякували 200 раз(и) в 142 повідомленнях
|
Цитата:
),тому слиз із рук я завжди відразу ж начисто змиваю(бо просто витерти не прокатить). Хоча я мабуть й так руки мив би,бо коли бачу як людина з тим слизом продовжує ловити,то мене починає коробити,воно ж гидко,а після щуки ще й смердить чортом,і потім той слиз з брудом засихає на руків"ї та котушці.
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Andron (Нині)
|
|
|
#1226 | |
|
|
Цитата:
про рибу і рибалку взагалі не зрозумів - ви коли ловите то любуєтеся котушкою? чи царапана котушка гірше рибу ловить? а якщо у напарника котушки царапані то ви в лодку не заходите? якщо дитина бере в руки ваш комплект - вона швидку сама може викликати?
|
|
|
|
|
zbb (Нині)
|
|
|
#1227 |
|
mista ryba lowa
|
О прикол, є тут ще один старий домовий в якого алергія на мотиля, так все добре, бери й на голого лови, але якщо клює тільки на мотиля
![]() ![]() ![]() PS: в мене алергій купа, але на рибу нема, проте я її і без алергії ні на смак ні на запах терпіти не можу. Традиційно, як юшки в казані наварять, їсти почнуть, і з підозрою до мене: чтого я не їм? А я сижу й тримаюся щоб від запаху цієї смакоти прям під стол не наригати
|
|
|
|
fisherluck (Нині)
|
|
|
#1228 | |
|
|
Цитата:
і якщо в холодну пору року і ви в рукавичках і, не дай бог, зловили щуку? тайд ілі кіпяченіє? |
|
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
|
Цитата:
А зимою я тільки на спінінг ловлю,коли температура дозволяє. При нулі або -1 я без проблем можу помити руки у воді(або снігом в залежності від ситуації) і витерти їх рушничком. |
|
|
|
|
Andron (Нині)
|
|
|
#1230 | |
|
Цитата:
![]() ![]() , перевиховую) - джигу 28 гр на закиді со всього маху, силовим закидом в скроню. Врятувала дужка окуляр сонце захісних - зламалась, але удар пригасила, я нокаут легкий отримав, але свідомість не втрачав..Після того - привчився все передбачати. П.С. а ще доводилось бачити людину в їбєнях з отеком Квінке від укуса шершня. Яку врятувало лише налічіє поряд лікаря - ветеринара, у якого препарат був потрібний (для тварин - але спрацювало, бо швидка туди не приїде). З тих пір - аптечка з препаратами "останнього шансу" - завжди при мені.. П.С1. а доводилось вам везти людину з інфарктом (втрата дихання, сердце-биття- штучне дихання, оце от усе) на Іванків, яку такий схопив на льоду в 7 ранку біля танку в Страхоліссі в морозяку? А мені довелось. Ось це все вище, досвід - накладає "отпечаток" на весь процес. PP.S. "С теми, кто воспринимает несчастные случаи, как личное оскорбление - они не приключаются" (с, Марио П`юзо, Хрещений Батько, книга). Востаннє редагував Zander: Нині о 14:54. |
||
|
|
|
| 2 користувачів подякували |
Andron (Нині), fisherluck (Нині)
|
|
|
#1231 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1232 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
![]() Передбачити все не можливо, тобі просто щастить. От я пару тижднів тому двічі встиг вклонитися від кренка на якого дитина ловила, але третій раз він мене таки всік ![]()
|
|
|
|
|
pacan (Нині)
|
|
|
#1234 | |
|
|
Цитата:
але з таким відношенням і/або везінням, на рибалку - вам потрібно їздити на швидкій і з причепним у вигляді пожежної бочки... пс : "Наші страхи та внутрішні блоки часто притягують схожі життєві ситуації" |
|
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.073
Дякував: 819
Дякували 608 раз(и) в 352 повідомленнях
|
Цитата:
Друге діло щука з воблером,раз тримав невдало а вона мотнула бошкою і трійник мені рукав рубашки роспоров...після цього тільки ліпгріпи щоб тримати та плаерси з довгим захватом знімати гачки. Руками рибу стараюся не чіпати,fish grip добре працює,ну або мити руки зразу. Ніколи не беру снасті брудними від риби руками,як побачу у когось ці обтирання рук об ганчірку на поясі а потім хапають вудлище,гидуюся. При невеликій підготовці щастити на рибалці буде всім. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|