| 
 |  | |||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | 
| Общалки Обсуждение животрепещущих вопросов | 
|  | 
|  | Параметри теми | Параметри перегляду | 
|  04.02.2011, 04:36 | #581 | |
| Реєстрація: 23.11.2008 Звідки Ви: г.Киев,Харьковский 
					Дописи: 1.345
				 Blog Entries: 2 Дякував: 5.490 
		
			
				Дякували 4.367 раз(и) в 693 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
   | |
|   | 
|  04.02.2011, 10:35 | #582 | |
| Реєстрація: 18.10.2007 Звідки Ви: Киев 
					Дописи: 1.293
				 Дякував: 2.299 
		
			
				Дякували 3.980 раз(и) в 576 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 Все остальное - соль, перец, приправа и т.д. Добавляется потихоньку в процессе перемешивания и, кстати, тоже немного препятствует процессу "сворачивания". Оставшийся белок можно добавлять в любое время. даже в самом конце процесса. | |
|   | 
|  04.02.2011, 14:06 | #583 | |
| Реєстрація: 20.01.2007 Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів 
					Дописи: 6.013
				 Blog Entries: 4 Дякував: 7.329 
		
			
				Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 Удачи. | |
|   | 
| Пользователь сказал cпасибо: | 
			 хантер (04.02.2011) | 
|  04.02.2011, 15:38 | #584 | |
| Реєстрація: 15.04.2009 Звідки Ви: г.Вышгород 
					Дописи: 794
				 Дякував: 2.954 
		
			
				Дякували 3.559 раз(и) в 474 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 | |
|   | 
|  04.02.2011, 20:54 | #585 | 
| Реєстрація: 24.03.2009 Звідки Ви: Киев.Оболонь 
					Дописи: 168
				 Дякував: 567 
		
			
				Дякували 352 раз(и) в 72 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			я белок не добавляю вобще.Вместо уксуса лью лимонный сок.Чистое оливковое на любителя-очень горький вкус,мешаю его 1к 5 с подсолнечным.
		 Востаннє редагував Ол: 27.02.2011 о 11:50. Причина: подпись | 
|   | 
|  05.02.2011, 15:14 | #586 | 
| Реєстрація: 12.09.2009 Звідки Ви: Рівне 
					Дописи: 1.024
				 Дякував: 7.699 
		
			
				Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Олександр в мене лише 1 раз незагус майонез із-за швидкого вливання олії. я на свій страх і ризик вбив яйце в блендер, взбив 1,5-2 хв. і тоненькою струйкою влив той майонез, що невзбився і все вийшло, я навіть і несподівався. яйце з холодильника разом і жовток і білок + сухі спеції (цукор, гірчицю...) взбиваю до 2-х хв. , незупиняючи блендер вливаю потрішки рафіновану (очищену) олію і як пише Захарич видно як наш майбутній майонез починає гуснути. олія кімнатної температури. в мене згусає до стану-жиле. Удачі. ---------- Добавлено в 14:14 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 14:10 ---------- роблю дві порції. друга з часником. з самого початку вкидаю до яйця 2-3 зубка часнику і все далі в тій самій послідовності. часниковий майонез дуже смакує до грінок та борщу. Востаннє редагував Radul: 05.02.2011 о 15:22. | 
|   | 
|  17.02.2011, 23:54 | #587 | 
| Реєстрація: 02.09.2008 Звідки Ви: Донецкая область 
					Дописи: 1.197
				 Дякував: 4.189 
		
			
				Дякували 1.519 раз(и) в 574 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Для рожденных в СССР,четверг-рыбный день.По мнению семейства и в исполнении супруги,оладьи из икры -тоже относятся к рыбным блюдам.  На 0,5кг икры,2 яйца,0,5 стакана муки,специи для рыбы,соль+перец по вкусу... | 
|   | 
| 14 користувачів подякували | 
|  08.03.2011, 10:20 | #589 | 
| Реєстрація: 12.09.2009 Звідки Ви: Рівне 
					Дописи: 1.024
				 Дякував: 7.699 
		
			
				Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			рецепт підсказали люди які крайом ока бачили передачу , і то в кінці. як блюдо називається незнаю і тонкостей приготування теж але вийшло дуже смачно. 1) відварюємо судака в молоці хвилин 10. ( я розрізав філе на 4 частини, в передачі судак був нарізаний стейками, а потім хребет та кістки відділяли від м яса ) 2) дечку змастити вершковим маслом 3) на велику тертку натерти моркву, вистелити нею дно дечки 4) відварене м ясо викладаємо на дечку солю, перчу 5 ) твердий, голандський сир натертий- висипаємо на рибу, щоб її небуло видно. 6) з верху поливаємо сметаною ( я брав домашню сипараторну ) 7) в дечку влити 1/3 стакана води ( я влив молока ) 8) в духовку на 20-30 хв. дуже ніжне і смачне блюдо. на рахунок спецій незнаю. як на мене то їх там і непотрібно, крім солі і чорного меленого перцю. готовиться швидко і без заморочок.смачного | 
|   | 
| 15 користувачів подякували | 
|  09.03.2011, 19:28 | #590 | 
| 
			
			Ктото пробовал раков в коптильне готовить , или у меня шото в головой не то?    | |
|   | 
| Пользователь сказал cпасибо: | 
			 Евгений Кравченко (09.03.2011) | 
|  09.03.2011, 19:52 | #591 | 
| Реєстрація: 19.05.2006 Звідки Ви: :( 
					Дописи: 2.160
				 Дякував: 906 
		
			
				Дякували 4.187 раз(и) в 802 повідомленнях
			
		
	 | |
|   | 
|  09.03.2011, 20:42 | #592 | |
| Реєстрація: 26.01.2007 Звідки Ви: Киев. Троещина 
					Дописи: 1.612
				 Дякував: 443 
		
			
				Дякували 3.146 раз(и) в 336 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 Так и вторник был рыбным днем, а в армии на ужин как правило - рыба. Но вопрос в другом - из икры какой рыбы оладьи    | |
|   | 
|  09.03.2011, 20:52 | #594 | |
| 
			
			Ну зачемжы так категаричьна    Вот напремер гугель выдал рицепд  [[Ссылки только членам профсоюза.  ] Ну и есле больше некер деладь, то в плане экскеременда можна впринцыпе папробывадь...  Пекли кадато науглях, но давно была и шо там было са вкусам я непомню... Цитата: 
  Може температуру померяй?  Наскоко я знаю в Одессе раки - дорогое удовольцтвее и есть много провереныг рецептов иг преготовленея (в этой ведке дажы)... Чем имхо занемацца переводняком продукта... | ||
|   | 
|  09.03.2011, 21:36 | #595 | 
| Реєстрація: 09.04.2010 Звідки Ви: Только не здесь 
					Дописи: 1.960
				 Дякував: 10.055 
		
			
				Дякували 5.288 раз(и) в 1.060 повідомленнях
			
		
	 | |
|   | 
|  09.03.2011, 21:47 | #596 | 
| Реєстрація: 19.05.2006 Звідки Ви: :( 
					Дописи: 2.160
				 Дякував: 906 
		
			
				Дякували 4.187 раз(и) в 802 повідомленнях
			
		
	 | |
|   | 
|  09.03.2011, 22:08 | #597 | 
| Реєстрація: 09.04.2010 Звідки Ви: Только не здесь 
					Дописи: 1.960
				 Дякував: 10.055 
		
			
				Дякували 5.288 раз(и) в 1.060 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			приглашаю в гости на жаренных раков ))))))))))))))))))))))  и удивительную охоту
		 | 
|   | 
|  09.03.2011, 22:25 | #598 | 
| Реєстрація: 19.05.2006 Звідки Ви: Тирасполь Приднестровье 
					Дописи: 4.876
				 Дякував: 6.621 
		
			
				Дякували 6.763 раз(и) в 1.612 повідомленнях
			
		
	 | |
|   | 
| Пользователь сказал cпасибо: | 
			 Евгений Кравченко (09.03.2011) | 
|  09.03.2011, 22:40 | #599 | 
| Реєстрація: 19.05.2006 Звідки Ви: :( 
					Дописи: 2.160
				 Дякував: 906 
		
			
				Дякували 4.187 раз(и) в 802 повідомленнях
			
		
	 | |
|   | 
|  09.03.2011, 23:19 | #600 | 
| Реєстрація: 19.05.2006 Звідки Ви: Тирасполь Приднестровье 
					Дописи: 4.876
				 Дякував: 6.621 
		
			
				Дякували 6.763 раз(и) в 1.612 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Серега, та то просто в реакторе слишком горячо,вот они у вас и не получались   . А если серьезно ,то конечно же вареный рак намного вкусней и сочней, особенно если после приготовления он еще примерно 15-20мин полежит под крышкой. | 
|   | 
|  | 
|  | 
| 
 |  | 
 
 
