Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.12.2025, 13:19   #461
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.517
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.512
Дякували 11.086 раз(и) в 2.211 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Ну або так змазана,або зібрана,або сміття там якесь,або так зроблена(що скоріш за все). Чесно,не хочеться навіть витрачати гроші на пересилку цього виробу
Я б щонайменше виніс мозг тому китайцю що їі мені продав, і повернув би її за рахунок продавця. А як максимум спробував би таки розібратись чому воно так гарчить.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.12.2025, 14:21   #462
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 381
Дякував: 14
Дякували 41 раз(и) в 24 повідомленнях
Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
Я б щонайменше виніс мозг тому китайцю що їі мені продав, і повернув би її за рахунок продавця. А як максимум спробував би таки розібратись чому воно так гарчить.
Чесно не бачу сенсу витрачати на це свій час та нерви,паритись з тими скаргами,поверненням та відправкою. Плюс як на мене продавець тут ні при чому,тут скоріше претензії до виробника та контролю якості. Мені здається даному екземпляру особливо не допоможеш,таке воно мабуть і є. Більше всього дратує вібрація роботи механізму,пробував ставити на вудлище-то воно все передається в руку,банально неприємно. Може хтось навіть скаже,що все там нормально,але після топових японських мультів це як пересісти з Лексуса на Чері Амулєт. До речі-воно ще й смердить дохлою мишою,чи то чехол,чи то котушка сама,чи змазка в ній,ох уж ці китайці...
Залишається тільки надіятись на Шімано,що вони колись надумаються таки випустити бфс котушку на 28 шпулі з DC гальмами.
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Andron (31.12.2025)
Старий 31.12.2025, 17:15   #463
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.929
Дякував: 18.861
Дякували 33.271 раз(и) в 7.522 повідомленнях
Цитата:
Залишається тільки надіятись на Шімано,що вони колись надумаються таки випустити бфс котушку на 28 шпулі з DC гальмами.
Так а навіщо це Шімано потрібно? Ті бфс, і не тільки, котушки від Шімано справляються зі своєю задачею на 100%, тим більше, з урахуванням умов під 28му шпулю. Кітайци готови приліпити на свої вироби що завгодно аби до них привернути увагу та комусь впарити
ПС Я бачу це їм непогано вдається
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.12.2025, 18:16   #464
_absh

Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.974
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
Козаки, а хтось ловив Haibo 23 ARISE PRO/PRO+ ? який в них діаметр шпулі?

Хочу щось із шпульою 30мм...
D = LPT / передатка / π

LPT и передатка указаны в спеках, π ≈ 3.14.
_absh зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 31.12.2025, 18:21   #465
fisherluck

Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Так а навіщо це Шімано потрібно? Ті бфс, і не тільки, котушки від Шімано справляються зі своєю задачею на 100%, тим більше, з урахуванням умов під 28му шпулю. Кітайци готови приліпити на свої вироби що завгодно аби до них привернути увагу та комусь впарити
ПС Я бачу це їм непогано вдається
У мене Калькута бфс,чесно не дуже був нею задоволений,доволі велика,навіть для моєї немалої руки,і важка. Але після китайця на контрасті розумієш наскільки це класна котушка.
Старий 31.12.2025, 18:27   #466
fisherluck

Кому гібрид Ванквіша й Антареса за півтори тисячі Vanfosh називається. Але виглядає класно,якби Шімано випустили подібну бфс котушку-я б одразу купив,і мабуть не я один. Бо щось що у Дайви,що у Шімано нові бфс котушки останніх років ну прям геть ніякі в плані дизайну,хіба Калькута тільки гарна.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Старий 31.12.2025, 18:35   #467
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.901
Blog Entries: 22
Дякував: 470
Дякували 1.444 раз(и) в 614 повідомленнях
Цитата:
....Залишається тільки надіятись на Шімано,що вони колись надумаються таки випустити бфс котушку на 28 шпулі з DC гальмами.
Років так через 10, якщо заканає
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.12.2025, 19:22   #468
Andron
Модератор

Цитата:
У мене Калькута бфс,чесно не дуже був нею задоволений,доволі велика,навіть для моєї немалої руки,і важка. Але після китайця на контрасті розумієш наскільки це класна котушка.
Сорі, знову питання, навіщо Ви єї покупали? Це річь для фанатів і вони точно знають навіщо вони єї придбали 🙂
Старий 31.12.2025, 19:29   #469
Andron
Модератор

Цитата:
Кому гібрид Ванквіша й Антареса за півтори тисячі Vanfosh називається. Але виглядає класно,якби Шімано випустили подібну бфс котушку-я б одразу купив,і мабуть не я один. Бо щось що у Дайви,що у Шімано нові бфс котушки останніх років ну прям геть ніякі в плані дизайну,хіба Калькута тільки гарна.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
А як Вам Шішамо? Налітай Кому посилання? В чергу, будь ласка
Старий 31.12.2025, 22:49   #470
fisherluck

Цитата:
Сорі, знову питання, навіщо Ви єї покупали? Це річь для фанатів і вони точно знають навіщо вони єї придбали 🙂
Ну у Шімано крім Калькути і Альдебарана нормальних бфс немає. Баран в плані дизайну виглядає як китаєць якийсь,покручене,з дзьобом тим,про те незручне пластикове колесо регулювання гальм взагалі мовчу. Те ж можу сказати й про нові бфс котушки від Дайви,ті ще гірші в плані дизайну. Так що замовив собі ще 21 Gekkabijin,бо там якраз новий вийшов,з убогим(на мій смак) дизайном,ну і логічно що стару модель мабуть вже зняли з виробництва.
Старий 01.01.2026, 15:36   #471
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.473
Дякував: 280
Дякували 3.105 раз(и) в 969 повідомленнях
Цитата:
Дивився розбірку-порівняння DMK Silver Feather DC,то конструктивом(і відповідно ресурсом) ця котушка поступається японцям і доволі суттєво.
Завжди цікавило - який такий ресурс шукають у катушках? В чому поступається і в чому суттєвість?
Ну серьйозно
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.01.2026, 16:29   #472
fisherluck

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Завжди цікавило - який такий ресурс шукають у катушках? В чому поступається і в чому суттєвість?
Ну серьйозно
Банально навіть ведуча пара-помітно менше в діаметрі і на відсотків 30% нижча(вужча),і майже у два рази менший піньйон. Я звісно не майстер і не експерт,але мені здається що на ресурс це вплине іще й як. Хоча як на мене ресурс і цей китайський виріб-речі несумісні,там це мабуть не закладено з самого початку розробки.
Покрутив і пороздивлявся трохи свій DMK Cheetah,якоюсь надійністю там і не пахне. Я чомусь впевнений що навіть якби там був нормальний хід з коробки,за якийсь десяток рибалок від нього не залишилось би і сліду. Вони навіть ручку рівну не змогли зробити. В цілому при більш детальному огляді враження як від середньостатистичної підробки на незрозуміло що. Такий собі абібас від світу котушок. Вчора товариш заходив,дав йому покрутити,хоч він і не мультовик ні разу,то він сказав-що це за х__ня.
Поки що для себе можу зробити лиш один висновок-єдине,в чому китайські котушки змогли наздогнати японців-це ціна,у "топових" моделей.
Старий 01.01.2026, 16:32   #473
_absh

Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.974
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
Цитата:
Банально навіть ведуча пара-помітно менше в діаметрі і на відсотків 30% нижча(вужча),і майже у два рази менший піньйон.
это при сравнении с катушкой той же весовой категории?

чтоб не вышло случайно так, что сравниваем, скажем, ультралайт с хеви классом.
_absh зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 01.01.2026, 16:43   #474
fisherluck

Цитата:
Допис від _absh Переглянути допис
это при сравнении с катушкой той же весовой категории?

чтоб не вышло случайно так, что сравниваем, скажем, ультралайт с хеви классом.
Так,в порівнянні з 22 Альдебараном
Старий 01.01.2026, 17:43   #475
Andron
Модератор

Цитата:
Баран в плані дизайну виглядає як китаєць якийсь,покручене,з дзьобом тим,про те незручне пластикове колесо регулювання гальм взагалі мовчу. Те ж можу сказати й про нові бфс котушки від Дайви,ті ще гірші в плані дизайну. Так що замовив собі ще 21 Gekkabijin,бо там якраз новий вийшов,з убогим(на мій смак) дизайном,ну і логічно що стару модель мабуть вже зняли з виробництва.
Я взагалі то писав за характеристики/можливості, дізайн то такє, "на смак та колір товаріщей немає" , мені, наприклад все подобається . А якщо той баран пофарбують в розовий колір, чі в клетинку, то, я впенений, назадоволених буде ще більш . Щодо новий/не новий, модний/не модний, то це теж не показник, то, типу, як старий Лендкрузер "Сотка" та новий Леопард . Ось, наприклад, вже не модні мульти, але з ними все супер, і дізайн і внутрянка які там в п...у кітайці

20251127_154012.jpg20251204_113721.jpg22.JPG
fisherluck (01.01.2026)
Старий 01.01.2026, 19:06   #476
fisherluck

Цитата:
Я взагалі то писав за характеристики/можливості, дізайн то такє, "на смак та колір товаріщей немає" , мені, наприклад все подобається . А якщо той баран пофарбують в розовий колір, чі в клетинку, то, я впенений, назадоволених буде ще більш . Щодо новий/не новий, модний/не модний, то це теж не показник, то, типу, як старий Лендкрузер "Сотка" та новий Леопард . Ось, наприклад, вже не модні мульти, але з ними все супер, і дізайн і внутрянка які там в п...у кітайці

Долучення 1014167Долучення 1014168Долучення 1014169
Ну наскільки знаю,то у Калькути й Альдебарана гальма та шпулі однакові,баран може кидає на якийсь метр-два далі за рахунок більшої відстані між шпулею та вічком ліскоукладувача. Основна відмінність в корпусі,і так як Альдебаран мені не подобається,то обрав для себе Калькуту,мінус-це вага і розмір,але з плюсів явно краща збірка і загалом вищий клас котушки,а також набагато комфортніше й плавніше колесо настройки гальм. Плюс Smolik якраз продавав свою Калькуту з шпулею АМО(яка обов"язкова для бфс як на мене),то я її й забрав.
Мені в цілому більше подобаються старіші мульти в плані дизайну. Сучасні схожі на якісь суперкари,часто у всіляких яскравих кольорах. Для прикладу один з еталонних мультів в плані дизайну,як на мене,то це 12 Антарес. При цьому в плані закиду воблерів він навряд чи уступить сучасним мультам,може на якісь пару метрів.
Старий Вчора, 18:14   #477
KLM

Ну, десь таку відповідь і чекав
Без образ - це невимірні абстракції
Той термін " надійність" разом з ресурсом - жупел якійсь, шо в текстах тут трактується як якась безрозмірність, якійсь пошук " невідомого Кадата".
В той же час - надійність ( чітке формулювання) , це здатність втримувати задекларовані параметри в задекларований період часу ( ітерацій використання ).
Всьо...
А які сенси закладають автори дописів про "ресурс" (???) - то взагалі загадка.
Ресурс чого? (?????)
Це щодо технічних формулювань, які, будучи використаними де і як попало , просто " дають туману" і живлення для абстрактних полемік
Щодо конкретно DMK DC-шок в асортименті - перемацав/ перекидав майже всі, є деяка відмінність між ціновим рівнем ( chetah - Pro Gyroscope ), але загалом всі притомні, нормальні в гарному розумінні цього слова.
Попереджуючи можливі полемічні елементи - так, майже весь асортимент топ/ не топ Дайви/ Шимано ( і немало Абу в тому числі ) був, а чого не було свойого - бралося на тести.
Так що порівняльна база більш ніж достатня.

Щодо вимірювань ГП штангелем, це взагалі прикольно, бо не дає жодної відповіді ( бо її нема ) - а який диаметр ( товшина ) є правильним ? А який ні?
( Тим паче - дли конкретно ML котушки а не тракторної лебідки ).
Накшалт - " от шоб більше, бо ...бо шо?"
Бо " ресурс"? А далі по колу.... Ресурс чого і нафіга...
Художня література
Бо про що ми говоримо взагалі? Це що - критично важливі елементи життєзабезпечення? Вічна сокира?.
Стартова вартість Chetah наразі - це вартість пляшки пристойного віскаря. Аж. Або місячного розходу цигарок. Випив, покурив , получив задоволення і забув А розмов як про єгипетські піраміди.
Загалом про Китай...
От мене дуже дивує це зверхнє відношення.
Коли Більшість компонентів армії дронів ( і у кацапів ) - Китай. Коли захід зненацька виявляє, що критично залежить від багатьох компонентів ( не сировини ) від Китаю.
І так в багатьох відношеннях - через губу попльовувати?
Індія спробувала ( це пару трійку місяців тому ) , найбільший повітряний бій останніх десятиріч, так ВПС Пакістану у повітряних боях винесли в одні двері авіацію Індії. Китайськими винищувачами і головне китайськими ракетами повітря- повітря. Які просто не підпустили до себе Індійські ВПС ( західна техніка, Рафалі тощо, і гарне ракетне озброєння ), і позавалювали індійські винищувачі з великих дистанцій.
Щодо мультів - китайці майже залишили копіювання і ормально роблять нові покоління на своїх рішеннях. І дуже швидкі
Alexandr_Korobchuk (Вчора)
Старий Вчора, 18:41   #478
fisherluck

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Ну, десь таку відповідь і чекав
Без образ - це невимірні абстракції
Той термін " надійність" разом з ресурсом - жупел якійсь, шо в текстах тут трактується як якась безрозмірність, якійсь пошук " невідомого Кадата".
В той же час - надійність ( чітке формулювання) , це здатність втримувати задекларовані параметри в задекларований період часу ( ітерацій використання ).
Всьо...
А які сенси закладають автори дописів про "ресурс" (???) - то взагалі загадка.
Ресурс чого? (?????)
Це щодо технічних формулювань, які, будучи використаними де і як попало , просто " дають туману" і живлення для абстрактних полемік
Щодо конкретно DMK DC-шок в асортименті - перемацав/ перекидав майже всі, є деяка відмінність між ціновим рівнем ( chetah - Pro Gyroscope ), але загалом всі притомні, нормальні в гарному розумінні цього слова.
Попереджуючи можливі полемічні елементи - так, майже весь асортимент топ/ не топ Дайви/ Шимано ( і немало Абу в тому числі ) був, а чого не було свойого - бралося на тести.
Так що порівняльна база більш ніж достатня.

Щодо вимірювань ГП штангелем, це взагалі прикольно, бо не дає жодної відповіді ( бо її нема ) - а який диаметр ( товшина ) є правильним ? А який ні?
( Тим паче - дли конкретно ML котушки а не тракторної лебідки ).
Накшалт - " от шоб більше, бо ...бо шо?"
Бо " ресурс"? А далі по колу.... Ресурс чого і нафіга...
Художня література
Бо про що ми говоримо взагалі? Це що - критично важливі елементи життєзабезпечення? Вічна сокира?.
Стартова вартість Chetah наразі - це вартість пляшки пристойного віскаря. Аж. Або місячного розходу цигарок. Випив, покурив , получив задоволення і забув А розмов як про єгипетські піраміди.
Загалом про Китай...
От мене дуже дивує це зверхнє відношення.
Коли Більшість компонентів армії дронів ( і у кацапів ) - Китай. Коли захід зненацька виявляє, що критично залежить від багатьох компонентів ( не сировини ) від Китаю.
І так в багатьох відношеннях - через губу попльовувати?
Індія спробувала ( це пару трійку місяців тому ) , найбільший повітряний бій останніх десятиріч, так ВПС Пакістану у повітряних боях винесли в одні двері авіацію Індії. Китайськими винищувачами і головне китайськими ракетами повітря- повітря. Які просто не підпустили до себе Індійські ВПС ( західна техніка, Рафалі тощо, і гарне ракетне озброєння ), і позавалювали індійські винищувачі з великих дистанцій.
Щодо мультів - китайці майже залишили копіювання і ормально роблять нові покоління на своїх рішеннях. І дуже швидкі
Вже й Індію приплели,і дрони і ракети,ото вже понесло,ще про політику давайте почнем. Я там десь нижче зазначив,що мова йде про китайські котушки. В принципі є Китай якісний(як кажуть у народі заводський),а є ширпотреб. Поки що судячи з того що я побачив DMK скоріше відноситься до останніх. Може дорожчі версії і нормальні,але це треба багато розуму мати купляти це по ціні японця. Знову повторюсь,вони навіть ручку рівну зробити не можуть. По корпусі теж щілини,бо він мабуть ТЕЖ КРИВИЙ. Про роботу механізму взагалі мовчу,тупо трактор. Як мінімум мій екземпляр не коштує навіть тієї сотні usd,ба більше-я на цей непотріб не ловив би навіть якби дали безплатно. Краще б я ці гроші і правда пропив

Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 19:04.
Старий Вчора, 19:17   #479
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.901
Blog Entries: 22
Дякував: 470
Дякували 1.444 раз(и) в 614 повідомленнях
Цитата:
... Знову повторюсь,вони навіть ручку рівну зробити не можуть. По корпусі теж щілини,бо він мабуть ТЕЖ КРИВИЙ....
А можна фотку кривої ручки і щілин в корпусі?

Бо такої сраки не бачив навіть китайських катушках за 30$
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 19:59   #480
KLM

Цитата:
Вже й Індію приплели,і дрони і ракети,ото вже понесло,ще про політику давайте почнем. Я там десь нижче зазначив,що мова йде про китайські котушки. В принципі є Китай якісний(як кажуть у народі заводський),а є ширпотреб. Поки що судячи з того що я побачив DMK скоріше відноситься до останніх. Може дорожчі версії і нормальні,але це треба багато розуму мати купляти це по ціні японця. Знову повторюсь,вони навіть ручку рівну зробити не можуть. По корпусі теж щілини,бо він мабуть ТЕЖ КРИВИЙ. Про роботу механізму взагалі мовчу,тупо трактор. Як мінімум мій екземпляр не коштує навіть тієї сотні usd,ба більше-я на цей непотріб не ловив би навіть якби дали безплатно. Краще б я ці гроші і правда пропив
Щось вам пороблено...
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:54.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua