|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1762 | |
mista ryba lowa
|
Цитата:
Її там не має, там ковпачок тормозу накручується ![]() ![]() ![]() А я звик що вона крізь є, от і вигадав собі гемороя довжиною в місяц. Ну не куди вона зникнути не могла ))) А я натурально - олень. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 42
Дякував: 10
Дякували 32 раз(и) в 10 повідомленнях
|
Так буває. Я, коли маю трохи вільного часу і добираюся до свого хобі - все послідовно розкладаю під час розбирання котушки. Спочатку розібрав ручку, повністю помів, відправив на сушку, потім шпулю так саме, потім тушку. Збираю в тій самій послідовності. Зайвого не лишається. Так зручно і доволі просто.
Хоча зараз сам набокопорів. Трохи пошкодив саморіз на притискаючій пластині. Чекаю на п'ять комплектів саморізів. Міняв головну пару на другій котушці на стеллівську. Треба було відрегульовати головну пару. Ось, накосячів. Замінив на комплексі - задоволений, взявся за головневий комплект. Тепер два тижні курить бамбук. Може дадуть відпустку поки тепло. Хочу на Буг. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 | |
mista ryba lowa
|
Цитата:
А от вчора я реально накосячив. Хз як, але зламав отаку штуку в татулі, відломав одного вуса... Зараз намагаюся зклеїти цей сілумін дивотворною китайською єпоксидкою. Відношуся до своїх дій доволі скептично, але чому б не спробувати ))) Питання до аудиторії, де таку шукати на заміну? У рілмастера є такі від T3 але наврядче вони туди стануть... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Звідки Ви: г. Чигирин
Дописи: 263
Images: 19
Дякував: 2.461
Дякували 292 раз(и) в 73 повідомленнях
|
Цікаве відео про порівняння стізів. Із 38.14 хв порівнюються магніти за допомогою тестового магнітного паперу. Хоч на вигляд магніти вроді однакові але тест показує що все ж різні. [[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|