Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Спиннингист
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Спиннингист
Все о ловле спиннингом взаброс. Воблерами, железом, джигом, поводковые оснастки, техника, тактика, снасти и т.д. Спортивный спиннинг.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 15:45   #3361
Tegeran

Звідки Ви: Г. Павлоград
Дописи: 1.083
Дякував: 1.338
Дякували 1.695 раз(и) в 556 повідомленнях
Не только в рыболовной сфере и в любых других при переносе производства в любую из третих стран высокое качество
будет достигнуто только при условии, что будет сохранена вся технологическая цепочка, оборудование, материалы и,
самое главное, менеджмент. При любом другом раскладе, это будет эдентично произведенному на колене, где-нибудь в подворотне Шанхая.
Tegeran зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Vasylii (Нині), Балтиец (Нині)
Старий Нині, 16:21   #3362
Olex

Звідки Ви: Киев, Дарницкий р-н ( м-в Осокорки)
Дописи: 1.067
Дякував: 24
Дякували 575 раз(и) в 262 повідомленнях
Цитата:
Допис від Tegeran Переглянути допис
.....произведенному на колене, где-нибудь в подворотне Шанхая.
Я думаю, що Шанхай ображати не варто. Це високорозвинуте місто, економіка якого по об'єму попадає в 20+ найбільших економік світу при населенні 25 млн. чол. Україна і близько не стоїть.
Olex зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Zander (Нині)
Старий Нині, 17:35   #3363
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 473
Дякував: 503
Дякували 411 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від Tegeran Переглянути допис
Не только в рыболовной сфере и в любых других при переносе производства в любую из третих стран высокое качество
будет достигнуто только при условии, что будет сохранена вся технологическая цепочка, оборудование, материалы и,
самое главное, менеджмент. При любом другом раскладе, это будет эдентично произведенному на колене, где-нибудь в подворотне Шанхая.
Це як би само собою розуміється.
Але хіба хтось від нас переводив виробництво в треті країни? Ні.Є наше виробництво на чужому обладнанні? Теж ні. Тоді що саме пропонується від наших компаній,і саме головне,чим ці товари відрізняються від тих виробів,що массово штампує той самий виробник в треті крайні? Хіба що етикеткою...
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 18:43   #3364
Tegeran

Звідки Ви: Г. Павлоград
Дописи: 1.083
Дякував: 1.338
Дякували 1.695 раз(и) в 556 повідомленнях
Цитата:
Допис від Olex Переглянути допис
Я думаю, що Шанхай ображати не варто...
А я думаю, вы прекрасно поняли, что "подворотня Шанхая" образное выражение. И каков сейчас Шанхай я прекрасно знаю.
Впрочем, был там 17 лет назад, но уверен, хуже с того времени он не стал.

Востаннє редагував Tegeran: Нині о 18:48.
Tegeran зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 20:29   #3365
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 950
Дякував: 209
Дякували 1.581 раз(и) в 377 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
А-а, теоріями глобального заговору на чолі з В'єтнамом цікавитесь

Але як це зв'язано з нашими,які "не будуть працювати"??? Розкрийте свою глобальну думку в якихось цифрах,будь ласка.
Та може поясните,чому при наявності В'єтнаму ще є якесь виробництво в америках,японіях та європах? І чому вони все ж таки роблять сучасні речі на самому високому рівні? Конкретизую по рибальским снастям.
Друже, ти чи тролишь, чи насправді не розумієшь.В странах 3 світу за роботу, наприклад по збиранню спінінгів платять максимум 200 баксів на місяць(це в свій час казав мені одним всім відомий вусатий підорок з срібного струменя).Так само, років з 15 назад платили в Китаю, але він вже держава не 3 світу і за 200 баксів ніхто працювати не буде, ось і переносять виробництво в держави, де за 200 баксів будут гризти горлянку, щоб потрапити на це виробництво.У нас за 200 баксів можна набрати хіба що бомжів.Так зрозуміло ?
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 23:42   #3366
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 473
Дякував: 503
Дякували 411 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
Друже, ти чи тролишь, чи насправді не розумієшь.В странах 3 світу за роботу, наприклад по збиранню спінінгів платять максимум 200 баксів на місяць(це в свій час казав мені одним всім відомий вусатий підорок з срібного струменя).Так само, років з 15 назад платили в Китаю, але він вже держава не 3 світу і за 200 баксів ніхто працювати не буде, ось і переносять виробництво в держави, де за 200 баксів будут гризти горлянку, щоб потрапити на це виробництво.У нас за 200 баксів можна набрати хіба що бомжів.Так зрозуміло ?
Та ні,чого тут тролити,просто цікаво,що ти мав на увазі,друже. Тепер ясно,дякую. Про те,що десь платять меньше,а десь більше,я знаю вже давно Правда, до чого ти це привів,так і не зрозуміло...
Забудьмо,на старість стаю дурним вже мабуть, в цих америках... не доганяю))),вибачай!
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:54.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua