| 
 |  | |||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Гриболов Грибная охота | 
| Результати опитування: Как Вы относитесь к предварительной варке грибов перед их дальнейшим приготовлением? | |||
| Всегда отвариваю все грибы 1 раз по 15-20 мин. |      | 295 | 40,80% | 
| Всегда отвариваю все грибы 2 раза по 10-20 мин. |      | 184 | 25,45% | 
| Всегда отвариваю все грибы больше часа |      | 50 | 6,92% | 
| Отвариваю все грибы, кроме белых, рыжиков и лисисчек |      | 76 | 10,51% | 
| Отвариваю только некоторые грибы (нпр, грузди, опята, польские) 1 или 2 раза |      | 87 | 12,03% | 
| Никогда предварительно НЕ отвариваю грибы перед дальнейшим приготовлением |      | 31 | 4,29% | 
| Голосували: 723. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
|  | 
|  | Параметри теми | Параметри перегляду | 
|  09.12.2017, 20:43 | #561 | 
| Реєстрація: 03.04.2006 Звідки Ви: Київ, Троя 
					Дописи: 2.288
				 Blog Entries: 2 Дякував: 5.473 
		
			
				Дякували 3.606 раз(и) в 1.060 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Іудине вухо з куркою   1. Назбирав десь 300грам вушок. Перемив, порізав соломкою. 2. Приготував курячого філе теж мабуть 300грам а може 250 (я закинув в пароварку). Порізав його на шматочки трохи більші квасолини. 3. Підсмажив до прозорого вигляду 2 середні цибулини, порізані на 1/4кільця. 4. До цибулі вкинув курку і гриби, перемішав. 5. Додав півголовки порізаного часнику, влив десь 100грам соєвого соусу і ст ложку сметани. 6. Сіль і мелена суміш перців за смаком. 7. Протушкував/посмажив на середньому вогні хвилин 30. ЗІ: готував вуха вперше, ідею рецепта "стирив" в інеті   | 
|   |   | 
| 6 користувачів подякували | 
			 alexarius (25.12.2017), FILON (24.12.2017), Irina_S (12.12.2017), natortik (10.12.2017), Yevgeny_ZP (08.01.2018), охотник.уа (11.12.2017) | 
|  07.01.2018, 11:21 | #563 | 
| Реєстрація: 30.05.2009 Звідки Ви: Винница, 
					Дописи: 1.037
				 Дякував: 14 
		
			
				Дякували 731 раз(и) в 329 повідомленнях
			
		
	 | |
|   |   | 
|  07.01.2018, 12:12 | #564 | 
|   |   | 
|  08.01.2018, 09:55 | #565 | |
| Реєстрація: 20.09.2013 Звідки Ви: Запорожье 
					Дописи: 335
				 Дякував: 823 
		
			
				Дякували 596 раз(и) в 75 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 | |
|   |   | 
|  25.01.2018, 13:02 | #566 | 
| Реєстрація: 25.10.2017 Звідки Ви: Одесса 
					Дописи: 10
				 Дякував: 2 
		
			
				Дякували 2 раз(и) в 2 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Икра из соленых грибов: Грибы - 0,5 кг, 1-2 луковицы. Жареный лук и грибы покрутить (в блендере или через мясорубку) и все, можно мазать на хлеб и есть. | 
|   |   | 
|  09.10.2018, 16:32 | #568 | |
| Реєстрація: 25.07.2016 Звідки Ви: Київ, південна половина лівого берега 
					Дописи: 435
				 Blog Entries: 1 Дякував: 2.024 
		
			
				Дякували 780 раз(и) в 135 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 А ще можете спробувати вимочити грузді трохи не до кінця, щоб трошки гірчив... а потім з часником, лавровим листям і перцем засолити. Зимою цей присмак просто рятує від харчової нудьги  разом з квашеною капусточкою | |
|   |   | 
| 2 користувачів подякували | 
			 Yevgeny_ZP (10.10.2018), Мышка (04.08.2019) | 
|  04.11.2018, 22:45 | #569 | 
| Реєстрація: 23.04.2008 Звідки Ви: Киев, пл.Шевченко 
					Дописи: 50
				 Дякував: 81 
		
			
				Дякували 188 раз(и) в 14 повідомленнях
			
		
	 | 
				
				Опята
			 
			
			Коллеги, посоветуйте, пожалуйста, что можно сделать с опятами кроме консервации и жарки? Очень хочется в лес, пособирать, но что делать дальше?  Заранее спасибо) | 
|   |   | 
|  05.11.2018, 08:39 | #570 | 
| Реєстрація: 25.04.2015 Звідки Ви: Киев 
					Дописи: 144
				 Дякував: 432 
		
			
				Дякували 901 раз(и) в 95 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Можно приварить и заморозить. Мне лично не очень нравится. Можно засолить горячим способом, этот ход мне нравится больше, вот засолил и в этом сезоне ведерко. Ну а действительно, что можно еще сделать с таким количеством грибов? Люди вроде бы сушат, слабо представляю, что из этого может получиться.
		 | 
|   |   | 
|  05.11.2018, 10:16 | #571 | |
| Реєстрація: 25.07.2016 Звідки Ви: Київ, південна половина лівого берега 
					Дописи: 435
				 Blog Entries: 1 Дякував: 2.024 
		
			
				Дякували 780 раз(и) в 135 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 Я заквашував в 4% розчині солі, на балконі в прохолодну пору: жовтні-листопаді. І на холодну, і після короткого виварювання. Додавав листя, часник, трохи перцю. Бувало що лишав зберігатись на балконі, або під скляною кришкою в холодильник. Був час і натхнення. Дід робив так: один раз виварював, потім дрібно кришив або на рубав у м'ясорубці не дуже дрібно - і морозив. Взимку витягаєш, і швидко або спеції додаєш, або в картоплю докидаєш, або з баклажанами 1:1. Швидко і компактно обробляється велика маса опеньків Можна в холодильну камеру - але тоді підлити розсолу, можливо і олії Востаннє редагував Sergii Doc: 01.08.2019 о 19:13. Причина: уточнення | |
|   |   | 
| Пользователь сказал cпасибо: | 
			 Мышка (17.11.2018) | 
|  17.11.2018, 16:44 | #572 | 
| Реєстрація: 14.08.2009 Звідки Ви: Киев 
					Дописи: 102
				 Дякував: 236 
		
			
				Дякували 485 раз(и) в 57 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Я приваривала и солила тоже холодным способом, с чесноком и корнем хрена. Получалось очень вкусно    | 
|   |   | 
| Пользователь сказал cпасибо: | 
			 Sergii Doc (01.08.2019) | 
|  01.08.2019, 19:06 | #573 | |
| Реєстрація: 22.09.2017 Звідки Ви: Киев 
					Дописи: 87
				 Дякував: 429 
		
			
				Дякували 522 раз(и) в 46 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 А зараз сухі гриби краще зберігати в скляних банках з гвинтовими кришками. Так набагато краще зберігається аромат грибів. Ще можна опеньки порізати, відварити 2 раза по 15 хвилин і в морозильник. | |
|   |   | 
|  22.10.2019, 23:04 | #574 | 
| Реєстрація: 20.09.2013 Звідки Ви: Запорожье 
					Дописи: 335
				 Дякував: 823 
		
			
				Дякували 596 раз(и) в 75 повідомленнях
			
		
	 | 
				
				Тополевая рядовка
			 
			
			Всем доброго! Сегодня изрядно попалось этого гриба: крупный, средний, мелкий. Пока такое кол-во не попадалось, вопрос о приготовлении не стоял - мариновал. Сейчас же возник вопрос - можно солить тополиную рядовку? Если да, то как? И как она при жарке? Заранее спасибо   | 
|   |   | 
|  29.11.2019, 07:25 | #575 | 
| Модератор Реєстрація: 03.11.2007 Звідки Ви: Місто-герой Київ 
					Дописи: 5.152
				 Дякував: 22.175 
		
			
				Дякували 16.929 раз(и) в 1.682 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Мариновані гриби Беремо 3 склянки води(можна і 4 якщо хочемо більш м'який смак),1 склянку оцту,4 чайні ложки солі,2 столові цукру,4 гвоздички,6 горошин перцю,3 лаврові листки,трохи кориці.Все це доводимо до кипіння.Далі у стерилізовані парою банки розкладаємо варені гриби.На денце кожної банки кидаємо півзубчика часнику.Заливаємо ЩЕ ГАРЯЧІ гриби КИПЛЯЧИМ маринадом.Зверху кладемо ще півзубчика часнику.Виганяємо із банки повітря(соваємо ложкою або виделкою гриби у банці).Закатуємо банки.Чекаємо 1-1,5 місяці...Вуаля! | 
|   |   | 
| 3 користувачів подякували | 
|  29.11.2019, 21:15 | #576 | 
| Реєстрація: 04.07.2018 Звідки Ви: г. Валки 
					Дописи: 1.408
				 Дякував: 4.091 
		
			
				Дякували 15.803 раз(и) в 921 повідомленнях
			
		
	 | 
			
			Пятница, после работы захотелось что то такого, что бы не долго готовить, простенького и вкусного. Понятное дело, грибы). Отвариваем грибы(у меня остались еще в морозилке с сезона сбора) минут 10. Потом обжариваем с резанным луком на сливочном масле минут 15, солим и перчим(по вкусу). Далее добавляем ложки 2-3 сметаны и тушим минут 5-10.  Потом сверху засыпаем тертым твердым сыром, и еще томим на медленном огне минут 5.  Приятного!   | 
|   |   | 
| 3 користувачів подякували | 
|  04.12.2019, 23:40 | #577 | |
| Реєстрація: 16.07.2009 Звідки Ви: Київ, Позняки, пенсіонер. 
					Дописи: 389
				 Blog Entries: 2 Дякував: 4.137 
		
			
				Дякували 5.035 раз(и) в 163 повідомленнях
			
		
	 | Цитата: 
 А на яку к-сть грибів це розраховано? Дякую. | |
|   |   | 
|  05.12.2019, 20:09 | #578 | 
| Реєстрація: 17.08.2011 Звідки Ви: Киев, Оболонь, пенсионер 
					Дописи: 674
				 Images: 3 Дякував: 6.290 
		
			
				Дякували 5.805 раз(и) в 449 повідомленнях
			
		
	 | 
				
				Грибы маринованные от Наташи
			 
			
			Кладем в кастрюлю 1 кг почищенных и мытых грибов. 1 ст ложка соли 0,5 стакана уксуса (лучше яблочного) 1 стакан воды 5 гвоздик 10 горошин перца черного 2 больших лавровых листа Ставим на огонь, закипело - снимаем пену и варим 25 минут на медленном кипении. Добавляем пол чайной ложки корицы, и одну чайную ложку семян укропа или один пучок укропа свежего мелко порезанного. Варим 5 минут. Раскладываем в стерильные горячие банки с закрутками и закручиваем горячими крышками, доставая их из кипящей воды. Кушать можно сразу или, открываем, добавляем мелко нарезанный чеснок и растительное масло. Приятного аппетита. Фото прилагается. З.Ы. Забыл: когда ставим на огонь, то кажется, что грибы совсем сухие и влаги нет - это ошибочное мнение, грибы сами выделят необходимое количество влаги для маринада. И соответственно: рецепт дан на 1 кг грибов, если больше, то все ингридиенты увеличиваются пропорционально. Востаннє редагував Piter Salo: 07.12.2019 о 13:05. Причина: дополнение | 
|   |   | 
|  23.08.2020, 12:33 | #580 | 
| Реєстрація: 23.08.2020 Звідки Ви: Бийск, Алтайский край. Стихоплёт-романтик 
					Дописи: 6
				 Дякував: 6 
		
			
				Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
			
		
	 | 
				
				Грибы
			 
			
			Мне больше всего нравятся солёные грузди, маринованные опята и жаренные с картошкой маслята. Из опят и суп чёткий получается
		 | 
|   |   | 
|  | 
|  | 
| 
 |  | 
 
 
