|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#942 |
Благодарили 147 раз(а) в 20 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Благодарили 8,152 раз(а) в 1,934 сообщениях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
"Не стидайся – то твоя земля
Не стидайся – то Україна
Добре там є де нас нема..." (Скрябін)
Изображений: 9
Благодарили 10,320 раз(а) в 647 сообщениях
|
Давненько не писав нічого на доміку, та й я не виходив до води зі спінінгом - останній раз ще минулого року. Чому, гадаю всі самі зрозуміють. Але не зміг собі відмовити експерементальний проект, який задумав ще на початку 2021. Джиговик 84-ї довжини під мульт та ще L - ки. На ринку нічого подібного немає взагалі, тому довелось заморочитись. Окрема подякка Максиму Дайнега за безкомпромісну швидкість роботи і ідеї, які й вилились те, що на фото. По бланку хай буде маленька таємниця, скажу лише про його особливість - це карбон т1100 в основі. Вага 91 гр, що в комплекті із Альдебараном БФС просто вершина легкості і зручності для спінінга такого тесту і довжини.
Сподіваюсь, продовження буде. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Благодарили 1,329 раз(а) в 450 сообщениях
|
Хочется, как говорят, аж зуб крошится. Но собрал все снасти в кучу, убрал на самое дно самого глубокого колодца (в подвал гаража) и носа туда не сую.
Совестно развлекаться. Дал зарок до победы. Да и грядки мои посудины какой-никакой требуют. С берега одно баловство по камышам лазить. Рыбу мою никто не поймает. Дождется меня в следующем сезоне. Все буде добре. Все буде Україна. |
![]() |
![]() |
Сказал cпасибо |
TeHb (Вчера)
|