|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Отчёты о рыбалках.
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#981 |
|
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 106
Дякував: 68
Дякували 280 раз(и) в 43 повідомленнях
|
Трохи відірвався)
Відео не вантажиться,тому кілька скріншотів. День фьюжн нано на вольфрамовій мормишці і кальмаровому(3,5egi)) патику і не типової риби(марена і вирозуб).Риба втоплена. Востаннє редагував taras..: 13.04.2026 о 22:13. |
|
|
|
| 22 користувачів подякували |
|
|
#982 |
|
берег
Відкриття берегового твіча цього сезону..
Тестив свій перший мультовий комплект. Все - made in China ))): Катушка - SeaSir DC. По "компактам" (мандула, кастмастер, Трофік від Акмі) в мене питань нема, відчуття - що перекидає "м'ясо" на вагах 10-20 гр. А от по парусним приманкам питання є... Списую на брак досвіду, бо дав в руки снасть досвідченому напарнику-мультовику, в нього наче як інші руки ))). Будем тренуватись. Патик - Флагман Black Fire 2,1 м 10-28 гр. За ці гроші (1000 грн +- по акції в січні) - бланк просто ТОП: кидає, твічіть, не "кілок".. На джигі навіть щось чує. А от сбірка - "типовий Флагман": winding check, тобто гайка, що відділяє бланк від Foregrip - вилетіла з посадкового місця на середині рибалки, бо була взагалі НЕ проклеєна. Зекономили... Але за ці гроші - я не маю претензій, заклею сам ), на робочі х-ки це ніяк не впливає. Шнур - китайська 8 жилка 2.0РЕ (дякую КЛМ за "наводку"). Шнур - як шнур. Воблер - китайська копія від Мередіт на Реалайз Джеркбейт, опять таки Серьога КЛМ порадив. Якістю я здивований, від оригінала - нічим не відрізнити, не в воді, ні в руках. А якість гачків - навіть краща за японця. "Мадам" на фото - вже пуста, віднерестилася і активно харчується - воблер був "з'їдений" повністю, по самі зябра... Крім цієї - мав ще 1 холосту на Трофіка покльовку, а напарник - назбирав "колекцію холостих" на твіч, але колективно вирішили, що то не щука - "білий" хижак бавився. |
|
|
|
|
| 29 користувачів подякували |
|
|
#983 |
|
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 106
Дякував: 68
Дякували 280 раз(и) в 43 повідомленнях
|
Сьогодні знову вирозуб порадував))
Приманка - вчорашній фюжн нано на мормишці вольфрамовій десь 0,6-0,7г. Кайф отримав,рибу втопив. Кіно не йде,тому скріншот) |
|
|
|
| 14 користувачів подякували |
![]() |
|
|
|
|