|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архив Грота темы, утратившие актуальность. |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#8301 | |
Звідки Ви: Балаклея
Дописи: 1.337
Дякував: 3.509
Дякували 3.126 раз(и) в 515 повідомленнях
|
Цитата:
Востаннє редагував Alexfast: 04.10.2014 о 12:41. |
|
![]() |
![]() |
#8302 |
Banned
Звідки Ви: Харкiв
Дописи: 603
Дякував: 1.460
Дякували 1.680 раз(и) в 390 повідомленнях
|
Немного позитива, если можно так сказать...
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
#8304 | |
Звідки Ви: днепропетровск
Дописи: 320
Дякував: 2.048
Дякували 1.596 раз(и) в 335 повідомленнях
|
Цитата:
[[Ссылки только членам профсоюза. ] 25. Так сказал Дарий. Затем царь поставил сатрапом Сард своего сводного брата Артаферна и вместе с Гистиеем отбыл в Сусы. Отана же он назначил начальником войска в Приморской области. Отец этого Отана — Сисамн был одним из царских судей. За то, что этот Сисамн, подкупленный деньгами, вынес несправедливый приговор, царь Камбис велел его казнить и содрать кожу. Кожу эту царь приказал выдубить, нарезать из неё ремней и затем обтянуть ими судейское кресло, на котором тот восседал в суде. Обтянув кресло, Камбис назначил судьёй вместо Сисамна, которого казнил и велел затем содрать кожу, его сына, повелев ему помнить, на каком кресле восседая, он судит. |
|
![]() |
2 користувачів подякували |
Freshman (05.10.2014), Валерий ua (05.10.2014)
|
![]() |
#8305 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.136
Дякував: 22.081
Дякували 16.704 раз(и) в 1.671 повідомленнях
|
" ... На місячній доріжці зустрілись дві душі,
Одна - до Бога пішки, а інша – в грішний світ. Одна – душа солдата, загиблого в бою, А інша – немовляти, народжена в Раю. І так би розминулись… але душа бійця На іншу обернулась: знайоме щось з лиця. Сказала: «Гей, малеча, а нумо, хлопче, стій! А як ім’я, до речі, матусеньки твоїй?» Душа же немовляти була як чистий сніг: «Мене чекає мати, аби я вчасно встиг… Казав Господь, Галина - таке її ім’я, Ось-ось народить сина, а син її – то я! Мене на Землю жити господь благословив, Я маю народитись… ти вже там пожив?» - Так у бійця спитало майбутнє немовля (Воно ще знань не мало: що то таке – Земля?) А той боєць «Галина» повторював ім’я … Та це ж його дружина чекала немовля. Сплили перед очима щасливі ті роки: Як він , ще був хлопчина й просив її руки… Весілля і навчання, І пристрасті потік… Він всі її бажання виконував, як міг. Усе було чудово: вагітність – добрий знак! І взяв він з жінки слово, що родиться козак! А потім…сум в родині... в країну зло прийшло. Галини очі сині зробилися мов скло. «Не йди – вона просила – Бо смерть гуляє там., Скількох вже покосила, та їй тебе – не дам!» Та він своїй дружині сказав приблизно так: «Як друзів я покину, який же я козак? Як гляну в очі сину, що з’явиться в цей рік? Скажу, що в злу годину я за спідницю втік?» Поцілував Галину і рушив на війну… А потім..постріл в спину.. і запах полину…. Згадав боєць те стрімко й до немовля сказав: «Ти бережи Галинку що краща буде з мам. Пробач мені, дитино, вас з мамою підвів. Та буду я невпинно з тобою з перших днів! Дивитимусь із неба, як швидко ти ростеш, А все що буде треба в житті ти сам знайдеш. Обнімемося ж, сину, тобі час йти в життя А я прикрию спину тобі із небуття» На місячній доріжці невпинний душ потік: Одні – до Бога пішки, хтось – в протилежний бік. Народжуються діти, в воєнний час страшний, І щоб їх захистити хтось винен йти у бій. Але допоки в серці в жіночому любов, Життя не перерветься, відроджуючись знов! Автор: Людмила Лєгостаєва |
![]() |
44 користувачів подякували |
![]() |
#8306 |
В поисках без вести пропавших военных:
[[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Danaj: 06.10.2014 о 14:16. |
|
![]() |
monter (06.10.2014), Саня ZP,UA (06.10.2014)
|
![]() |
#8307 |
Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
|
"Шалений гранатометник"
Друг "Біс" - непересічна особистість. Про його діяння в Донецькому аеропорту армія вже складає легенди. Член ВО "Тризуб" ім. С.Бандери, боєць ДУК ПС, просто відданий український націоналіст [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
12 користувачів подякували |
![]() |
#8308 |
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
|
![]() |
24 користувачів подякували |
![]() |
#8309 |
Звідки Ви: Запоріжжя-City
Дописи: 2.992
Дякував: 2.665
Дякували 13.082 раз(и) в 2.796 повідомленнях
|
Спецрепортаж: як Донецьк змінила війна - Вікна-новини - 03.10.2014
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
#8310 |
|
может в юмор ?!?
Жители процветающего ДНР восстанавливают "добрую традицию" доносов. Ну что братки? Куда теперь? Магадан? Снежное? ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
#8311 |
|
Из сети
Киборги в аэропорту Донецка, как и Небесная сотня, это настоящий украинский эпос Признаюсь честно - до недавних пор я имел большую проблему с культурной идентификацией. Все эти слепые бандуристы, уныло провожающие батраков закапываться в черную землю, - у меня-школьника никаких приливов гордости с мурашками по коже не вызывали. Когда в какой-то момент стали доступны стояковые фильмы с Брюсом Ли, я просто выкинул из головы весь этот морок. Потом, выезжая за границу, постоянно сталкивался с тем, что Украина, известная мне: со своими писателями, музыкантами, художниками, да и просто прекрасными людьми, - мне одному и известна. Да, кто-то был в курсе, что заводной чувак, поющий с Мадонной, это Женя Гудзь с Оболони; еще кто-то читал Андруховича или Дереша, видел картины Савадова или Ройтбурда. Но это узкий, очень узкий круг. В основном, Украина была какой-то там страной, рядом с Россией, где живут два боксера, оба Кличко; и еще футболист Шевченко, который, говорят, известный поэт. В соседних странах - еще хуже. Стараниями врага, который тогда называл себя нашим братом, украинцам годами навязывался образ хитрожопого красномордого поца, полюбляющего сало и погыгыкать. Я знал, что я украинец, но не совсем понимал, что это значит, и что с этим делать. "Я украинец, я не хочу ничего делать, я хочу пышатыся", - помните? И никогда бы мне не пришло в голову прижимать к груди украинский флаг, пока в руки не попал тот флаг, простреленный десятком пуль. Все изменилось. Мы - украинцы, как никогда. Мы знамениты, сильны, предельно серьезны, и теперь, со своим собственным эпосом, вечны. Спасибо вам, парни! Новое поколение, которое мы воспитываем вашим примером, будет уже совсем иначе ощущать себя и страну, и страну в себе. А те родители, которым довелось хлопать вас по плечу, или пить с вами кофе из металлических кружек, становятся на голову выше в глазах своих детей, за что вам отдельное. Матвей НИКИТИН |
![]() |
5 користувачів подякували |
cadmiy (07.10.2014), MOA1967 (07.10.2014), Proteus (07.10.2014), Валерий Васильевич (07.10.2014), Юрий_См (07.10.2014)
|
![]() |
#8312 |
|
Український карикатурист Юрій Журавель намалював подарунок Путлєру до дня народження
![]() І ще ціла купа привітань ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Валерий ua: 07.10.2014 о 11:59. |
![]() |
4 користувачів подякували |
![]() |
#8313 |
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
|
![]() |
monter (07.10.2014), Валерий ua (08.10.2014)
|
![]() |
#8317 |
Звідки Ви: Украина
Дописи: 705
Дякував: 2.710
Дякували 3.262 раз(и) в 418 повідомленнях
|
ВНИМАНИЕ!
Пацаны!обращаюсь ко всем кто был на слетев Днепропетровске,кто не был.Давайте поможем хорошему человеку,брату по увлечению и просто сильному человеку-Володя(скат). Нужно собрать денег на костюм 9-10мм,ну нет его у Володи ,есть одна 5мм и все.Я думаю если каждый перекинет насобираем,там ведь сумма не такая уж большая.
Пацаны пожалуйста не оставайтесь равнодушными,нам всем есть чему учиться у него.Ко его не знает и спросит а что мол за человек-пишите в личку отвечу. Моя карта приват 4405 8858 2016 7515 Симоненко Валерий Кто возьмется потом за сам костюм шить или покупать готовый |
![]() |
![]() |
#8318 |
|
Нефть 87-30 в НьюЙорке.
Самая низкая цена за 13-14 гг рубчик - 40 отмечает опять. |
![]() |
![]() |
#8319 |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 40
Дякував: 1.194
Дякували 100 раз(и) в 17 повідомленнях
|
"Прем'єр" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко написав заяву про відставку
Про це він повідомив в інтерв'ю російському виданню "Русский репортер", передає Еспресо.TV. "Я тільки що написав заяву про відставку. Ти сидиш зараз поруч з людиною, яка через два з половиною години вже може не бути прем'єр-міністром", - заявив Захарченко. Свій крок він пояснив тим, що якщо залишиться прем'єром", якісь люди його можуть змусити підписати з українською владою угоду про передачу територій Донецької області, які зараз перебувають під контролем бойовиків. "Я не можу зрадити своїх людей. Я вчора всю ніч не спав. Ми вирішували, що робити далі, і ми вирішили - не відступати. Але якщо я зараз не піду з цієї посади, то я стану зрадником. Тому що мене змусять підписати цю лінію", - сказав Захарченко. Нагадаємо, лідер "Оплоту" Олександр Захарченко очолив уряд самопроголошеної "Донецької народної республіки" в серпні. |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Саня ZP,UA (08.10.2014)
|
![]() |
#8320 |
|
Правый сектор, на многочисленные просьбы граждан, начал зачищать район Троещины от "наливаек" и игровых автоматов. В одном из таких мест завязалась большая драка между активистами и агрессивно настроенными молодыми людьми.
![]() |
6 користувачів подякували |
agapnik (08.10.2014), Beer (08.10.2014), iva (08.10.2014), monter (08.10.2014), Валерий ua (09.10.2014), тони монтана (08.10.2014)
|
|
|
|