|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#341 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 824
Дякував: 728
Дякували 562 раз(и) в 311 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 548
Дякував: 32
Дякували 123 раз(и) в 82 повідомленнях
|
Цитата:
Але зараз в цілому мабуть єдина бфс котушка з адекватною ціною це 22 Альдебаран,і то якщо з Японії самому замовляти |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
prapor (20.02.2026)
|
|
|
#344 |
|
|
Сьогодні приїхала ось ця красуня Daiwa 26 Steez sv light tw,одразу побіг на пошту забирати,потім додому й на рибалку
Якщо коротко-котушка просто супер. Трохи хвилювала відсутність настройки осьовика,але як виявилось в даному випадку вона й справді не так вже й потрібна. Може хіба що для нічної ловлі судака,коли банально не бачиш момент приземлення приманки і не встигаєш гальмувати пальцем. Але один чорт для подібної рибалки в мене є Антареси. Так ось про Стіз-котушка просто мініатюрна,як маленьке яблучко,навіть трохи менша за 21 Gekkabijin(фото для порівняння). Дизайн просто супер,вживу виглядає ще краще,відразу розумієш,що це топова преміум котушка,щось подібне відчуваєш,коли береш в руки Антарес від шімано. До речі в плані кольору вони також доволі схожі. В руці дуже комфортна,на рибалці просто забуваєш про неї. Хід чудовий,ніяких люфтів або посторонніх шумів також немає. Також дуже класний плавний та м"якенький фрикціон(З ТРЕЩОТКОЮ),з дуже широкою настройкою,як на мене він навіть кращий ніж у 21 Гекки. Про головне-як вона працює. Наскільки розумію,японці позіціонують дану котушку як супер універсал,але головне призначення це діапазон 7-20г,з вудлищам медіум-медіум лайт. Бо дивився огляди від японців,і всі як один заявляли,що це котушка від 7г,тільки там був один нюанс-вони всі мотали повну бабіну флюра і використовували М-ML вудлища грамів до 20. Я коли брав також планував її подружити з Exsence Infinity ML,але коли отримав,то відразу ж і передумав-буде вона у мене бфсити На тестову рибалку намотав залишок 0.5 YGK,десь метрів 70,вудлище-Smith Dark Shadow(2.26м,тест 2-9г). Почав з 4г+копія Keitech Sex impact 2.8",на гальмах виставив 2,летіло супер комфортно,в середньому кидав метрів на 20-25,в принципі більше і не треба було,якраз по ширині річки. Потім поставив вже 3г+танта 2",на тих же настройках летіло також десь на 20-25 метрів. Думаю можна було й на одиниці кидати,якщо захотіти. Нижче не опускався,бо це вже й так був розумний мінімум у вудлища,думаю з чимось більш підходящим можна комфотрно кидати і 2г. Саме відчуття від закиду дуже приємне,все супер плавно,але на приземленні треба гальмувати пальцем,інакше будуть невеличкі перебіжки,хоча якщо збільшити гальма до3-4,то можна мабуть і без пальця.Якщо порівнювати з КК23 бфс зі шпулею АМО-персонально мені Стіз мабуть комфортніший за останню,навіть з вагами 3-4г,як би дивно це не звучало. Це при тому,що наскільки розумію,цим Стізом можна й кидати 20г,плюс він набагато менший,легший,і комфортніший у руці. В принципі я розумію,що КК це про естетику,але порівняння лишнім не буде. В цілому дуже задоволений цією котушкою,одні приємні емоції. От чесно-мінусів для себе ніяких не знайшов(крім ціни хіба що ). До речі про ціну-купував через Зенмаркет нову на аукціоні,обійшлась в 60т єн+1500єн доставка(по акції)+2900грн розтаможка.Риби на жаль не бачив,і скоріш за все ще нескоро побачу,у нас березень зазвичай прольотний в цьому плані,хіба видрочувати дрібноту на наноджиг 0.3-0.5г. Планую спробувати котушку на вудлищі полегше,маю Ямагу 69 до 7г,чи буде вона кидати 2г. І мабуть ще придбаю якусь бфс шпулю,теж цікаво на що це Стіз буде спроможний. В цілому планую його використовувати для бфс 3-8г,в першу чергу буду ганяти головня з кренками й топвотерами. Якось так ![]() PS-все таки згадав про один мінус-доволі некомфортне колесо регулювання гальм. У того ж Альфаса-Гекки воно набагато комфортніше,при тому реалізоване приблизно таким же чином й на тому ж місці [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував fisherluck: 02.03.2026 о 20:09. |
|
|
|
|
|
#345 | |
|
|
Мої поздоровлення з придбанням !
Цитата:
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
fisherluck (02.03.2026)
|
|
|
#346 |
|
|
Дивився огляд від японця,шпуля 24 Стіза важить 10.3г, 26 Стіза 11.6г,але все ж таки вона комфортно працює з легкими приманками,за рахунок того,що вона мілка,плюс мабуть індуктор також адаптований. Тож і 10-20г теж мають добряче летіти,інерція буде достатня. В цілому наскільки розумію 26 Стіз адаптований для роботи зі шнуром
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
|
Ставлю літр самогона))),що буже кидати 2г...
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|