|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архив 2006-2007 года Архив Общалки "Соревнования. Фестивали" |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#181 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.403 раз(и) в 713 повідомленнях
|
Да, рубка относительно места серьёзная...
И всё же: какого ... вас на этот песок прёт? Я так понимаю, прежде, чем принять решение относительно места, нужно иметь хвакты, подтверждающие, что там хоть рыба водится. Кто-нибудь там вообще ловил? Я честно говоря, в том месте ажиотажа среди рыбацюг никогда не наблюдал. Почему-то 90% ловит с набережной ![]() Если так тянет на песочек, сходите и отрыбачте пару рыбалок, сбейте оскомину. Соревноваться - то нафига там? Димедрол тут недавно намекал относительно любителя трудностей ![]() Я конечно буду учавствовать где скажите, но должен же восторжествовать здравый смысл... Если соревнования будут на песке, сколько времени будет дано на подготовку хоть? Предлагаю жеребьёвку провести за несколько дней до соревнований, чтобы можно было хотя бы место прикормить, а то боюсь, что и клёва не увидим. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Если быть серьезным, то мне пофиг где соревнования будут проходить. Я просто для поддержки разговора пишу (Наташа, а вас по гениталиям никто никогда веслом не бил?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Banned
Звідки Ви: Киев
Дописи: 348
Дякував: 0
Дякували 8 раз(и) в 4 повідомленнях
|
Ловлю там часто. Рыба есть, не меньше, чем на набережной. Те же свалы и ямы. Относительно катух: обе катухи, которыми ловлю там уже пять лет, еще целы. Песка там метров 15. Рекомендую хоть раз сходить туда на денек, чтобы убедиться, что место ничем не хуже набережной, особенно при северных ветрах, кои преобладают в октябре и будут на набережной дубарить народ. Зацепов там реально меньше, дно чистое. В принципе для меня разницы нет, где, но пляж приятнее. Аргументы, что пива нет, неверны, шатров немеряно, метрах в 100. А рядом с заброшенной байдарочной станцией, где сейчас висит здоровенный МТСовский щит, есть туалет, не нужно будет тащить био.
|
![]() |
![]() |
#184 | |
Звідки Ви: Київ/Сирець/дер штудент/син турецькопідданого
Дописи: 102
Дякував: 14
Дякували 2 раз(и) в 2 повідомленнях
|
Цитата:
Также полностью согласен с аргументами Тролика!!! |
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Звідки Ви: Київ, вул. Голосіївська
Дописи: 170
Дякував: 311
Дякували 939 раз(и) в 17 повідомленнях
|
Цитата:
7-го буду 99,6%. Якщо округляти, то 100% ![]() На пісок. Ага, і ще щоб катухі в піску не були, їх просто не треба на нього класти. Для цього підставки є різних модифікацій ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Images: 9
Дякував: 1.940
Дякували 8.731 раз(и) в 982 повідомленнях
|
![]()
Вот я так и предполагал ,что бардак начнется.
Уже и фальсификаторов ищем, и т.д. и т.п. Ч Я лично колеблюсь 50/50 т.к. и в новом месте хочется половить, но и на старом удобней и привычней. Вообщем если кто до понедельника на пляже отловится - будет больше аргументов за пляж..... В понедельник надо принимать решение и начинать регистрацию.... 1.Кстати есть желающие провести регистрацию и подготовить списки? 2. Есть желающие помочь призами? 3. Есть желающие быть судьями? Потому как участвовать - это хорошо ,но ктото ж должен напрячься и организовать это все. И один человек тут не справится. |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
Дописи: n/a
|
2 Роман(РМ)
Ящик зарегистрировал што дальше
|
![]() |
#189 |
|
Всім привіт.
Завтра збираюся протестувати труханів на предмет наявності голодних риб. Хлопці, підкажіть, туди якось на машині можна проїхати? Якщо так, то як? Звідки основний заїзд? І якщо все ж таки змагання проводитимуться саме там, то вони відбуватимуться нижче по течії реклами МТС чи вище? |
![]() |
![]() |
#192 |
Звідки Ви: Живу в києві,працюю в ГРУ.
Дописи: 447
Дякував: 3
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
|
Лещ Осенний.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Banned
Звідки Ви: Стараюсь успеть везде
Дописи: 2.280
Images: 47
Дякував: 0
Дякували 17 раз(и) в 10 повідомленнях
|
Цитата:
Послушайте, если такая полемика насчет места - давайте действительно проводить на обеих берегах, такого еще никто не делал, будем первыми. |
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Звідки Ви: Київ/Сирець/дер штудент/син турецькопідданого
Дописи: 102
Дякував: 14
Дякували 2 раз(и) в 2 повідомленнях
|
Цитата:
П.С. хотя я ЗА. |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
!
Цитата:
Я - и лещевые соревнования??!! Даже не смешно... С ув. |
||
![]() |
![]() |
#198 |
!
|
|
![]() |
![]() |
#199 | |
|
Цитата:
![]() На пішохідний міст сьогодні приїхав з боку Європейської площі, а там перекрито ![]() З 7.30 до 14.30 стояв на секторі 15. Ловив на червоного, білого, піну і їх комбінації на два фідера. Результат 2 густирки, які були випущені на волю по завершенню рибалки. Бачив двох домових. Результат як і у мене. Ось такі справи. |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
2 TUR
За регламентом ФРСУ фідерні змагання проводяться у 2 етапи (кожен день по 6 годин). Коропові змагання бувають 72-120 годинними і без прерви. Щось ти поплутав... ![]() 2 Ser Я на запропонованому тобою місці не ловив, але маю компетентну думку одного товариша - там реально відловиться максимум 5-6 секторів. З дуже значним відривом від інших. І я і ти знаємо, де ці сектори знаходяться... А чи знають всі? 2 Vasyl Я думаю у тебе не виникає сумнівів з приводу наявності у мене ДОСТАТНЬОЇ кількості правильних підставок. А у мене є сумніви, що такі підставки є у всіх. До того ж існує таке природне явище, як вітер. ![]() 2 JK Сьогодні за час тренування на набережній 3 7-30 до 12-00 бачив 5 (п'ять) гарних василів у сталечників, всі за кіло і відповідного кольору. Є сенс йти і їх ловити, хоча судді теж потрібні ![]() 2 all Заїзд на Труханів острів з боку Московького мосту здійснюється тільки за спеціальними дозволами чи то Дніпровського чи то Деснянського РОВД за списками: - будівництва мосту; - дирекцій баз, що розташовані на Трухановому (персоналу та власникам путівок); - обслуговуючому ганделики транспорту. Ми до жодної з цих категорій не належимо. Більше того, у вихідні дні у 100 метрах за знаком "в'їзд заборонено" часто (аж занадто часто) чергують даїшники а іноді і "Кобра". Труханів острів - пішохідна зона відпочинку. Навіть патрульна служба переміщується там не на машинах, а верхи кіньми. З боку Пішоходного в'їзд дозволено тільки спецтранспорту (ДАІ, швидка, пожежна та прибиральна служби). Так шо пиво ми в ганделиках купимо, але будемо не переобтяжені речами, потрібними для рибалки. З боку старої набережної під'їзд нормальний і місць для парковки вистачає. Робіть висновки. ![]() |
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|