|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1241 |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.084
Дякував: 822
Дякували 612 раз(и) в 355 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#1242 |
|
mista ryba lowa
|
Да шож такоє то, свій арайз вирішила мати не тільки дайва а ще абу гарсія, але на сімдесят баксів дорожчий і вже є на розетці
![]() Так, арайз – гімно-гімняноє, але чому дайва з абугарсією вирішили на ньому свій лого втулити? Складне питання.
Востаннє редагував zbb: 02.09.2026 о 12:47. |
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 758
Дякував: 48
Дякували 208 раз(и) в 148 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
|
Яку саме модель арайз скопіювали абу?
|
|
|
|
|
|
#1245 | ||
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Цитата:
![]() Проте це всеж таки зовсім інший випадок, бо зробити маркетингову прокладку яка буде прикидатись "корінними американцями" може багато хто, он, той же фаворіт. А випадок, щоб твій виріб запустили під своїм лого тітани індустрії - окрім как офіційним визнанням і не назвеш. Це як би мерседес і бнв почали торгувати якимись зікрами відрізняющимися один від іншого лише логотипчиками. |
||
|
|
|
|
|
#1246 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1247 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.636
Дякував: 333
Дякували 3.254 раз(и) в 1.059 повідомленнях
|
"Доки мешканці Вілабаджо смажили картоплю - мешканці Віларіба вже напилися в дупу"
![]() Доки міриканці та інші хобіти замовляють ОЕМ древні шассі, китайці монтують в мульти космічні кораблі ![]() ( Це вам за те, що не молитеся ![]() Я щойно знайшов це на AliExpress: Takuma P1dcmax 7.3:1 передавальне число, універсальна бейткастингова котушка з інтелектуальним електронним гальмом, котушка для ловлі на приманку для любителів риболовлі. [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#1250 |
|
|
Щось подумалося , бочки то не моя ергономіка, але...
Якби АБУ зробила Меррум 1601 ( синій, секретний ) з ДС, в тому ж стилі що він був - купив би просто тому, що Меррум.. Навіть, якщо він мені не дуже потрібен. Ні разу не безлюфтовий чи бесшумний, але харизми на 10 дайв і шиман. Маю надію на мексиканському заводі і його випустять..... [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 758
Дякував: 48
Дякували 208 раз(и) в 148 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Особливо версія з кнопками на кришці. Надіюсь вони додумались додати функцію блокування. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
KLM (06.09.2026)
|
|
|
#1252 | |
|
Звідки Ви: г.КиЇв
Дописи: 98
Дякував: 92
Дякували 72 раз(и) в 13 повідомленнях
|
Цитата:
Питання щодо надійності все ж є, але з мого досвіду використання десь під два десятка її братів і сестер - ловити рибу ними дуже приємно, якщо не страждати зайвою елітарністю та не шукати собі все тільки преміальне "прямо з коробки"... А з мого досвіду взаємодії десь з 5-ма поколіннями японських керівників однієї великої компанії - чогось дійсно революційного від ДША очікувати марно... |
|
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
|
Цитата:
Проблема в тому, що якщо створюється мульт, який дозволяє кастомізувати свої параметри повністю під манеру/приманки/ вудлище користувача ( включаючи взагалі форму гальмівної кривої ) , то треба мати інтефейс для налаштування користувачем цих параметрів, а також візуалізації результатів. І тут вже пошук рішень. Робити це через блютус/смартфон/ інет/Вічат виявилося відверто незручним. Так, переналагодження це круто, але це ж не має додавати стількі гемору. Ну чесно , то для техно- фріків. DMK намагаються зробити зовнішній міні пультік, без інета. З'язок з мультом блютус. Ці от пішли шляхом вбудувати пультік з екраном в шассі. Це реальна проблема, це один з варіантів рішення. Востаннє редагував KLM: 06.09.2026 о 12:33. |
|
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#1254 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.118
Blog Entries: 22
Дякував: 539
Дякували 1.592 раз(и) в 713 повідомленнях
|
З власного досвіду користування DMK, Zana, Zana MAX (ті що DC) - всі ці електрички кидають дуже пристойно що компакти, шо лопухи. В моїх руках DC може на пару метрів ближче, але це якщо влаштовувати покидухи з рулеткою. На реальній риблаці цю різницю і не помітиш.
Але звук ![]() ![]() .... як мене дратує DC-шний звук, шо в іпонців шо в китайців . Добре що хоть в DMK його можна відключити... Через цей звук DC-шний варіант майже ніколи не використовую.
|
|
|
|
|
|
#1256 |
|
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Olexandr_Korobchuk (06.09.2026)
|
|
|
#1258 |
|
|
Деякій досвід по ZANA.
Наразі у мене це якійсь імперський дракон, 2 боковини, 4 шпулі. Розклад виходить такий ( при певному АЛЕ , нижче напишу , що це за АЛЕ ) Стокова шпуля звичайна - абсолютно комфортно, впевнено , далеко, контрольовано на паличках М, М+. Приманкі - що воби , що компакти. Додаткова мілка шпуля від Kingdom - те саме на паличках L, ML. ДС сет - я не знаю його верх, бо якось разом з Євгеном ( Zander ) з човнів на Ізумрудці ловили рибу, то я з палички 8-40 бебехав їм що попало, правда 40 гр вже відстрелив. ( До речі, Zander наблатикався за сезон так, що своєю флагманівською унцовкою 7фт, з найдешевшим Seasir DC лупашить будь- які приманки взагалі абсолютно впевнено і далеко ). Загалом - ставив Зану з DC сетом і на ML, i M, i M+ Мінімально- впевненно це на паличці 4-16 твічбєйтовій - Рідж 70. 5 см мінохи, з вагою 3.5 гр - нестабільно.Ну, може тому, шо у мене зараз палички з чесним тестом менше 4 гр нема. Або тому, що для ваг менше 5гр є купа 28 мм мультів. Загалом - в паспортних нормах, приймаючи до уваги що ємність ДС шпулі там доросла, як і стокової. Але, місце в житті тєйвого ДС сета визначилося коли я поставив туди моно, потім флюр. Це саме те, де Зана з ДС сетом працює от прямо перфектно, як зроблено для цього. Флюр навіть не зматував після цього, так і живе на ДС шпулі. Чітко , впевнено, без нюансів. Остання шпуля - надлегка EZO з керамікою сьогодні виставлена на продаж. Все супер- дупер, але вона ставала на шассі пару раз і все. Ну не ловлю я 0.6 шнурами , 2 грамами , на 70 м. Взагалі не ловлю УЛ. Непотрібна красотка. Трохи по техніці - на відміну від Zana Max (де стоїть певний аналог SW ), у не DC сеті Zana працює своєрідний SW boost. Тобто двухсходинкова магніто- динамічна система. Тобто там насправді два динамічних магнітних гальма - SW тарілка на шпулі, і ламельні підпружинені магнітні гальма (FTB , аналог Барана Бфс шиманівського, Haibo Arise тощо ) на боковині. Тобто - стокова глибока і кінгдомівська мілка працюють в режимі аналоgа SW boost, EZO надлегка - в режимі FTB, DC - ну DC ![]() Ну, можна заклинити ламелі на боковині , буде чистий SW. А можна тюнити кожний з блоків ( SW i FTB ) окремо підлагоджуючи "під себе". З чим я і погрався досхочу. Але про те пізніше. Про АЛЕ... АЛЕ було в тому, що якісь елементи нестабільності , які іноді проглядали ( ну накшалт - все класс, але от тиньц - і якійсь закид з непевною поведінкою гальм ), вирішилися одномоментно одним прости , але радикальним методом. Гальмівни вузли, що розміщені на обох SW шпулях були зняті, ретельно промиті, посадені назад а вісі під полублоками щмащані міні краплею ріденького масоа доя швидкісних підшипників. Шок! Якщо до того без питань працювали ДС і EZO шпулі, то тут от прям вражаюче сліково, далеко і стабільно запрацювали шпулі з SW Реально ідеально. Вердикт - буду брати ще одну тушку. Вийде пара тушок з комплектом шпуль, яка закриває будь які умови, носії і типи приманок при ловлі двома вудлишами будь якої комбінації L, ML, M, M+ Востаннє редагував KLM: 07.09.2026 о 03:09. |
|
|
|
| 4 користувачів подякували |
|
|
#1260 |
|