|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#461 |
|
mista ryba lowa
|
Я б щонайменше виніс мозг тому китайцю що їі мені продав, і повернув би її за рахунок продавця. А як максимум спробував би таки розібратись чому воно так гарчить.
|
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 382
Дякував: 14
Дякували 41 раз(и) в 24 повідомленнях
|
Цитата:
Залишається тільки надіятись на Шімано,що вони колись надумаються таки випустити бфс котушку на 28 шпулі з DC гальмами. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Andron (31.12.2025)
|
|
|
#463 | |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.929
Дякував: 18.861
Дякували 33.272 раз(и) в 7.522 повідомленнях
|
Цитата:
Ті бфс, і не тільки, котушки від Шімано справляються зі своєю задачею на 100%, тим більше, з урахуванням умов під 28му шпулю. Кітайци готови приліпити на свої вироби що завгодно аби до них привернути увагу та комусь впарити ПС Я бачу це їм непогано вдається ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.974
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#465 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
|
Кому гібрид Ванквіша й Антареса за півтори тисячі
Vanfosh називається. Але виглядає класно,якби Шімано випустили подібну бфс котушку-я б одразу купив,і мабуть не я один. Бо щось що у Дайви,що у Шімано нові бфс котушки останніх років ну прям геть ніякі в плані дизайну,хіба Калькута тільки гарна.![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Модератор
|
Цитата:
Це річь для фанатів і вони точно знають навіщо вони єї придбали 🙂
|
|
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Модератор
|
Цитата:
Кому посилання? В чергу, будь ласка
|
|
|
|
|
|
|
#470 |
|
|
Ну у Шімано крім Калькути і Альдебарана нормальних бфс немає. Баран в плані дизайну виглядає як китаєць якийсь,покручене,з дзьобом тим,про те незручне пластикове колесо регулювання гальм взагалі мовчу. Те ж можу сказати й про нові бфс котушки від Дайви,ті ще гірші в плані дизайну. Так що замовив собі ще 21 Gekkabijin,бо там якраз новий вийшов,з убогим(на мій смак) дизайном,ну і логічно що стару модель мабуть вже зняли з виробництва.
|
|
|
|
|
|
#471 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.473
Дякував: 280
Дякували 3.107 раз(и) в 970 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#472 | |
|
|
Цитата:
Покрутив і пороздивлявся трохи свій DMK Cheetah,якоюсь надійністю там і не пахне. Я чомусь впевнений що навіть якби там був нормальний хід з коробки,за якийсь десяток рибалок від нього не залишилось би і сліду. Вони навіть ручку рівну не змогли зробити. В цілому при більш детальному огляді враження як від середньостатистичної підробки на незрозуміло що. Такий собі абібас від світу котушок. Вчора товариш заходив,дав йому покрутити,хоч він і не мультовик ні разу,то він сказав-що це за х__ня. ![]() Поки що для себе можу зробити лиш один висновок-єдине,в чому китайські котушки змогли наздогнати японців-це ціна,у "топових" моделей.
|
|
|
|
|
|
|
#473 |
|
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.974
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Модератор
|
Цитата:
, мені, наприклад все подобається . А якщо той баран пофарбують в розовий колір, чі в клетинку, то, я впенений, назадоволених буде ще більш . Щодо новий/не новий, модний/не модний, то це теж не показник, то, типу, як старий Лендкрузер "Сотка" та новий Леопард . Ось, наприклад, вже не модні мульти, але з ними все супер, і дізайн і внутрянка які там в п...у кітайці ![]() ![]() 20251127_154012.jpg20251204_113721.jpg22.JPG |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
fisherluck (01.01.2026)
|
|
|
#476 | |
|
|
Цитата:
Мені в цілому більше подобаються старіші мульти в плані дизайну. Сучасні схожі на якісь суперкари,часто у всіляких яскравих кольорах. Для прикладу один з еталонних мультів в плані дизайну,як на мене,то це 12 Антарес. При цьому в плані закиду воблерів він навряд чи уступить сучасним мультам,може на якісь пару метрів. |
|
|
|
|
|
|
#477 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.473
Дякував: 280
Дякували 3.107 раз(и) в 970 повідомленнях
|
Ну, десь таку відповідь і чекав
![]() Без образ - це невимірні абстракції ![]() Той термін " надійність" разом з ресурсом - жупел якійсь, шо в текстах тут трактується як якась безрозмірність, якійсь пошук " невідомого Кадата". В той же час - надійність ( чітке формулювання) , це здатність втримувати задекларовані параметри в задекларований період часу ( ітерацій використання ). Всьо... А які сенси закладають автори дописів про "ресурс" (???) - то взагалі загадка. ![]() Ресурс чого? (?????) Це щодо технічних формулювань, які, будучи використаними де і як попало , просто " дають туману" і живлення для абстрактних полемік Щодо конкретно DMK DC-шок в асортименті - перемацав/ перекидав майже всі, є деяка відмінність між ціновим рівнем ( chetah - Pro Gyroscope ), але загалом всі притомні, нормальні в гарному розумінні цього слова. Попереджуючи можливі полемічні елементи - так, майже весь асортимент топ/ не топ Дайви/ Шимано ( і немало Абу в тому числі ) був, а чого не було свойого - бралося на тести. Так що порівняльна база більш ніж достатня. Щодо вимірювань ГП штангелем, це взагалі прикольно, бо не дає жодної відповіді ( бо її нема ) - а який диаметр ( товшина ) є правильним ? А який ні? ( Тим паче - дли конкретно ML котушки а не тракторної лебідки ). Накшалт - " от шоб більше, бо ...бо шо?" ![]() Бо " ресурс"? А далі по колу.... Ресурс чого і нафіга... Художня література Бо про що ми говоримо взагалі? Це що - критично важливі елементи життєзабезпечення? Вічна сокира?. Стартова вартість Chetah наразі - це вартість пляшки пристойного віскаря. Аж. Або місячного розходу цигарок. Випив, покурив , получив задоволення і забув А розмов як про єгипетські піраміди. ![]() Загалом про Китай... От мене дуже дивує це зверхнє відношення. Коли Більшість компонентів армії дронів ( і у кацапів ) - Китай. Коли захід зненацька виявляє, що критично залежить від багатьох компонентів ( не сировини ) від Китаю. І так в багатьох відношеннях - через губу попльовувати? Індія спробувала ( це пару трійку місяців тому ) , найбільший повітряний бій останніх десятиріч, так ВПС Пакістану у повітряних боях винесли в одні двері авіацію Індії. Китайськими винищувачами і головне китайськими ракетами повітря- повітря. Які просто не підпустили до себе Індійські ВПС ( західна техніка, Рафалі тощо, і гарне ракетне озброєння ), і позавалювали індійські винищувачі з великих дистанцій. Щодо мультів - китайці майже залишили копіювання і ормально роблять нові покоління на своїх рішеннях. І дуже швидкі |
|
|
|
| 2 користувачів подякували |
Alexandr_Korobchuk (Вчора), dddnew (Нині)
|
|
|
#478 | |
|
|
Цитата:
Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 19:04. |