|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Отчёты о рыбалках.
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#881 |
Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.681
Images: 23
Дякував: 7.499
Дякували 49.599 раз(и) в 1.352 повідомленнях
|
Карась - на річці ГУЙВА.
Прокинувся зранку від страшенної болі в голові, склалось враження що хтось по заду шиї барабанить паличками, поміряв тиск, начебто перевтома, і тис на здивування в нормі ... Чи старію, чи занадто мнітєльний ... не можу спати останній час, раніше 1-шої, 2-гої ночі сну немає ...
Думки в голові, як так в сучасному світі "дипломатії", прилітає по містах України, та палає все навкруги, гинуть люди/діти/ руйнуються міста. Боже бережи УКРАЇНУ та наших ЗСУ. Сьогодні сидів перебирав архів, і помітив як на при кінці квітня/ початок травня, ми гарно "відірвались" по карасю з товаришем Богданом. По самих снастях вже який сезон - фідерні вудлища брейн/апекс/скаут до 60-ти/90-то, котушки скаут, нитка 0.8 ( Brain Scout 4X) до речі досить міцна. Вийшов такий собі перфекціонізм - СКАУТ! Все по стандарту, в старті 10+10 годівниць на загодування, в'яжу повідці + гачки, жилка мавер SLR - 0.12, та 0.14, на гачках Brain Ultra Skimmer #14 , та Decoy Maggot #12. Карась - культова без перебільшення рибка, що по смаковим якостям, по свої хитрощі, і мабуть, сама непередбачувана риба по поведінці, може брати як з кулемета, а можна не піймати жодного, правда знайомо? Риболовля була дуже динамічна, но водночас специфічно-трудова, їв пучок мотиля це 6/8 личинок, і закривав пінкою так званою. Були як кабани 600-700 грамів, так і 300-400, дрібного не було від слова зовсім, але основною фішкою в гарному результаті став прикормочний склад, який і приманив та стабільно утримував карася на точці. Це був інтеркріль, карась-часник, та новинка карась/часник/чебрець, обов'язково борошно криля + в якості так званого ліквіда, олія криля ... Хтось скаже що і на макуху він іде, та буде мати рацію, інший аля пшоно/горох, та скісні макарони, але сиділи з Богданом поряд, він за весь сет піймав 10 начебто, за мною 26 карасів ... Видався дуже цікавий день, відзняв відео на свій канал, яке ви зможете переглянути за посиланням в першому коментарі . Дякуємо Богові та ЗСУ за змогу ... Боже бережи УКРАЇНУ. З повагою Ю.В. п.с - рибу з'їв))) |
![]() |
![]() |
17 користувачів подякували |
![]() |
#882 |
Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 989
Дякував: 212
Дякували 1.743 раз(и) в 392 повідомленнях
|
Вчора поєднав риболовлю з шашликами, відмітивши початок відпустки.Звісно був з дружиною, хоча присутність жінок на риболовлі не схвалюю.Треба робити щось одне, та і оці "...комарик укусив, кліщ поліз, перепрофілювання вужа в гадюку....чарівна веселка
![]() ![]() Востаннє редагував boatman69: 21.06.2025 о 09:25. |
![]() |
![]() |
18 користувачів подякували |
![]() |
#883 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.144
Дякував: 22.098
Дякували 16.807 раз(и) в 1.675 повідомленнях
|
Дніпро
Бурхливий роман,що розпочався навесні з Десною потроху зійшов нанівець із-за капризів останньої.От перестала вона мене останнім часом радувати.Все їй не так.Тож оглянувши свої запаси тараньки вирішив,що треба щось терміново робити для їх поповнення.Бо так можна взагалі без таранки залишитися.Тож сьогодні проігнорував побачення з Десною і вирішив замість нього навідати свого старого друга.А саме-Діда Дніпра.
Зранку Дід був ну дуже не в гуморі..Все бурчав та жалівся на тяжку долю.Ну і заговорюючи цимі зуби,все намагався утягнути мої 120 грамові кормаки кудись під Ржищів.А потім взагалі почав їх відбирати,підступно підпилюючи шнури і радіючи як мала дитина відстрілам тих самих кормаків і моїм трьохповерховим матюкам.Але коли запас годівниць наблизився до критичного,це неподобство закінчилось і Дніпро потроху почав надавати винагороду за кілометри вимотаних нервів.Хоча а нерви він ще мені сьогодні таки помотав...То повідець заплутається,то гачок зачепиться,то вітер "горами хвилі підійма",то...Та багато чого ще було.Але незважаючи на це,рибою зі мною Дід Дніпро ділився доволі охоче.Давненько я так лящиків не ловив.Та й інша рибосрань у вигляді синця-кляпса-плоскирки також прокльовувала.Навіть на живця сьогодні намагався ловити.Впіймав двох судачків,яких випустив по малолітству.Один із них нажаль не вижив.Взагалі-то я мав приціл на материх окунів(ловив їх в тих краях саме на живця),але у них були свої плани.Та окуців на юшку таки насмикав у неочікуваному місці.А саме-під самим берегом при ловлі живців.Я їх,так сказатии,на глибині шукаю,а вони туточки,поруч...Хоч і не зовсім "мордаті",але цілком їстівні.Нажаль,одна з риб намертво завела снасть у каміння і окуняча феєрія закінчилася.Тим не менше,сьогодні вдалося виконати програму "три в одному"-наловив і на посмажити,і юшки зварити,і на тараньку щось перепало.Втомився як верюлюд,що пересік пустелю,але мізками відпочив від всього того дурдому,що коїться у світі в цілому і в Україні окремо.Безмежно вдячний ЗСУ за можливість помедитувати над вудликами.Ну і сподіваюся,що як буду живий,то ще не раз поїду і на побачення з Десною,і навідаюсь на вогник до старого друзяки Діда Дніпра. Фото не робив. |
![]() |
![]() |
15 користувачів подякували |
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|