|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Спиннингист
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#2741 |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.821
Дякував: 18.691
Дякували 33.115 раз(и) в 7.463 повідомленнях
|
бл... з приводу Овнера печалька
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 494
Дякував: 519
Дякували 420 раз(и) в 213 повідомленнях
|
Ой як дякую вам за пильність!
![]() Знаєте,я рибу ловлю. І за рибалку міняю досить багато різних приманок,починаю з воблерів часто,буває що ліньки перев'язувати переходячи на другі приманки...навіть буває що муху в ту застібку заправлю... Мені навіть не шкода,що порушив цим ваш ідеально-феншуйний погляд на рибалку,не турбує зовсім. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Звідки Ви: Вишгород
Дописи: 45
Дякував: 430
Дякували 72 раз(и) в 9 повідомленнях
|
Я також колись використовував 0.6 шнур під 1-2 гр., але то були мікроблешні і воблерки. Ловив я головнів на Інгулі серед повалених дерев, там потрібен був стримуючий ресурс. Але ловити на мікроджиг на 0.6 шнурі це "на любителя". І мова взагалі не про дальність закиду, а про парусність і контроль приманки.
Але якщо основна задача розгинати гачки, то звісно можна |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (Вчора)
|
![]() |
#2744 |
|
Доречі, застібки оці в мене найменші,але поряд з 0.6г вольфрамом виглядають великими. Ви це мали на увазі? А ви якими користуєтеся? Я і ці перезаряжаю то інколи матюкаюсь,такі маленькі що незручно)))
Дякую. |
![]() |
![]() |
zbb (Нині)
|
![]() |
#2745 | |
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.747
Дякував: 223
Дякували 1.033 раз(и) в 518 повідомленнях
|
Цитата:
один раз встречал в продаже застежку такой же формы даже меньшего размера и по-моему даже купил на пробу, но оказалось, что уже реально непрактично получается, слишком маленькая, при таких размерах уже нужен какой-то другой тип (вроде тех, например, что, кажется, в нахлысте применяются). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
|
Цитата:
Та навіть з 0.6г+невелика приманка можна норм ловити,парусність і контроль приманки нівелюється правильно підібраним вудлищем,і що з дна,що в пелагіці,жодна риба не втіче. Не тільки розгинання гачків))),ще для боротьби з крупною рибою! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
mista ryba lowa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
mista ryba lowa
|
![]() Цитата:
І то було мимо через те що течія в тому струмку не давала приманці впасти на дно. Але на грамі - все чудово падало і контролювалося. Якщо падало на камінчик а не на пісочок то навіть відчувалося в руку. Ще й рибка трохи ловилася. Навіть краще ніж в мужика з мормишкою що стояв поруч. І в розгинанні гачків та діставанні гілочок із дна - нічого поганого також немає. Набагато приємніше ніж весь час перевязуватись ![]() Треба більше контролю - поставив не грам а два, но то вже мої недолугі спроби находити прості рішення складних питань. |
|
![]() |
![]() |
Vasylii (Нині)
|
![]() |
#2750 | |
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.721
Images: 3
Дякував: 1.258
Дякували 4.817 раз(и) в 663 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Звідки Ви: Васильков, Киевской
Дописи: 2.205
Дякував: 2.818
Дякували 1.871 раз(и) в 663 повідомленнях
|
шнури
Цитата:
В 16-му, коли коропа на 3 Кг витягнул, то шнура щалишалось 40 м. Рок фиш 0,3 після нього пройшов 3 сезона, але не дуже частой риболовлі. До речі. Раніше перши шнури смолгейм, бігали довше, до того як вони додали "нове" в технологию. На ріболовлі перевіряю міцність намотав на пальці. Як що вреться, то рву далі і далі, поки починає тримати навантаження. Це буває как правило перши 30 рабочіх метрів (в утіль). Кольца вудок майже перед кожною риболовлей мою спиртом. ПС: шнур- це витратний матеріал, як приманки, застібки... ПС2: коли шнур поступово втрачає міцнітсь, я поступово почінаю послабляти фрік. Сорі, я вже вичерпав ліміт на цей місяць. |
|
![]() |
![]() |
Yegor (Нині)
|
![]() |
#2753 | |
mista ryba lowa
|
Цитата:
Чогось згадав як колись з'явилась новинка, санлайновський шнур з вплетеною флюровою жилою, тенья мадай начебто називався. Коштував як бюджетна удочка ![]() Дуже подобалися діп ван та нагі куйогі, а залишки ХГ ПЕ Егі (той самий смолл гейм чи рокфіш) ще е десь намотаний на шпулі десятої шимано наскі, і ще походить якщо що. ))) Зараз мені в голову не прийде купити нитку за такі дурні гроші, бо шнури стали в рази дешевшими і якіснішими. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 | |
mista ryba lowa
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |