|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
| Мультовые снасти Мультипликаторные катушки, кастинговые спиннинги, апгрейд, запчасти. |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1 |
|
Звідки Ви: Винница
Дописи: 26
Дякував: 1
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
|
EverGreen Poseidon, Shimano Cardiff, Major Craft N-One, MK Dodger, Kuying Teton та ін
Всім привіт, в продовження розпродажу своїх кастингових снастей виставляю спінінги під мульти.
Всі палки не биті і не ломані. Можлива ОЛХ доставка або наложка (з мінімальною оплатою на дорогу) чи оплата на карту. -------------------------------------------------------- EverGreen Poseidon Salty Sensation PSSC-70S 1-10гр в ідеальному стані. Палка не бита не ломана Чуйка - від любого дотику приманки в пʼятку током Думаю всі знають цю легенду тому багато розписувати не буду Єдиний мінус - втрачено рідний чохол, в комплекті додам не від неї, собственно тому і така ціна, на любі питання відповім по телефону чи в вайбері. ПРОДАНО -------------------------------------------------------- Shimano Cardiff 64SUL-B кастінг 2-5гр Топова шикарна палочка під ловлю головня та форелі. - не бита не ламана, трішки затерта рукоять - чуйка феноменальна - досить добре кидає та вяже рибу - виглядає просто бомбезно - знайти цю красуню в нас досить важко Любі питання по телефону чи в вайбер. 9200грн -------------------------------------------------------- Major Craft N-One NSL-T732UL/BF 2.21м 1.5-5гр - палка в чудовому стані, не бита не ламана - зараз її вже майже не знайти - шикарний інструмент під ультралайт джиг або головня - руківʼя перероблене відомим майстром в Україні - револьверна розстановка кілець (як у евергрін посейдона) 6600грн -------------------------------------------------------- Major Craft N-One NSL-T762L/BF 2.29м 1.5-10гр - палка в чудовому стані, не бита не ламана - знайти таку зараз досить важко - шикарна чуйка та кидючість - револьверна розстановка кілець (як у евергрін посейдона) ПРОДАНО -------------------------------------------------------- Major Craft Dodger DGC-752MH 2.26м 7-28гр - палка у відмінному стані, не бита не ламана - чудово підходить для джигу на судачка та щуку - досить відомий спінінг, тому багато розписувати не буду ПРОДАНО -------------------------------------------------------- Kuying Teton TTC-522 SUL 0.8-3гр - досить відома малютка під головня - в цьому бюджеті напевне найкраща що є на ринку - відправлю в жорсткому тубусі саморобному - не бита не ламана, стан на 5- (трішки затертий корок на руківʼї) 2900грн -------------------------------------------------------- Major Craft Solpara SPS-782ML/TR 4-18гр Ще до того як почав ловити мультами, купував цю палочку під судака і вона мені настільки сподобалась - що як перейшов на мульти - віддав майстру щоб переробив мені її в кастингову. Як на мене це одна з найкращих палок саме під судака, що стрій, що тест, хто купить - не пожалкує! - не бита не ламана (перероблена майстром під кастинг з звичайного спінінгу) - чуйка, закид, робота з джигом - все на дуже високому рівні - за ці кошти це подарунок для судачатників ПРОДАНО -------------------------------------------------------- Favorite Arena Stream ARNC 602-ul 2-7гр - досить гарна палка під голавля чи форель за свої гроші - добре тримає струю і вʼяже рибу - не бита і не ламана. Трохи затертий корок на руківʼї ПРОДАНО -------------------------------------------------------- Додаю тільки основні фото бо багато сюди не завантажити, окремо любі скину в вайбер (0 девять вісім 2 сім девять 3 чотири два 9) чи лс. Мої катушки від цих палок тут -------------------------------------------------------- Востаннє редагував owmen17: 01.07.2026 о 10:35. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Звідки Ви: Винница
Дописи: 26
Дякував: 1
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
|