Перегляд одного допису
Старий 05.01.2014, 14:09   #2465
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від Sergey 73 Переглянути допис
...расскажите, плз, о сравнении 103-х Stez vs TD-Z. С передатками 6,2-6,8, пожалуй, надо. Всё интересно.
Ну,на рахунок того,щоб почути такі порівняння,то я чомусь переконаний,що ти погарячкував (дай Бог,щоб помилявся ),бо ці катушки мають і бачили одиниці порізно,не те,щоб разом,це тобі не ...
А ось щодо Daiwa STEEZ 103 HL,то можу два слова сказати,покаявшись,що лише в цьому сезоні повноцінно зміг,для себе,розкрити потенціал вказаного АГРЕГАТУ,а два роки до того, вона провалялася майже без діла. Якщо до цього мовчав,бо розумом розумів,що чогось не розумію (вибачте за тавтологію),то зараз мушу відзначити її позитивні моменти,а саме все,починаючи від фізичних даних (вага,розмір,...),неперевершений зовнішній вигляд до технічних характеристик. На подив,в Steez нічого не пхав,окрім ZPIшної кераміки,а з тих приманок,що кидав нею,які були вагою від 7 до 27 грам (джиг),то все літає просто відмінно,жодних борід,дуже легка в налаштуваннях,про касту поціновувачів "мікрокліків" також потурбувалися кляті японці,—і скрізь все клікає:осьовий тормоз,магнітний і зірочка фрікціону. Про "змерзляків" ніхто не забув-металу ззовні майже немає
Особисто для себе прийняв рішення використовувати її для джигу до 25 грам,а воблерів—до 20 гр.,має справлятися без проблем.

P.S. Тих два слова,що написав про Steez,стосуються лише катушки для внутрішнього японського ринку. Про "американку" нічого чути не хочу,навіть якщо вона дешевша і краща в рази,або не гірша,ніж "японка".

Dohtur78 зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
bekas (05.01.2014), komotoz (05.01.2014), Sergey 73 (15.01.2014), Акс (06.01.2014)