Перегляд одного допису
Старий 25.12.2013, 22:25   #3678
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
Сэмэныч. Ну мы же все прошли этот путь. Вспомни мальчика Эдика на Русановке или Чиму пару лет назад.
Эт я к тому, может кто то из молодежи хочет попробовать, но идти в федерацию для этого не хочется…

И еще есть скрытый шкурный интерес. Сам не хочу играть на республиканских сейшенах. А на местном уровне с удовольствием поиграл бы рядом с членами сборной Украины

ИМХО и ты бы с Борькой не отказался
Колись, при "царю" Дудчаку І.Я. Кубок України був відкритим. Приймали участь всі бажаючі, правда члени обласних федерацій. Необовязково потрібно було бути відібраним на обл. рівні. Думаю і тепер є ті, що хотілиб поїхати на змагання такого рівня і позмагатись з сильнішими. Але є но, КУ став рейтинговим. То чому не зробити його відкритим, а при врахуванні рейтингу не брати до уваги тих, хто не їде на чи проходить на ЧУ, тобто поділити на сіяних і несіяних. Новачок, який обійде титулованого можливо підвищить свою самооцінку і виявить більше бажання боротись в майбутньому.
Але я розумію, це складно в рамках Ку, коли навіть "Весняну плітку", нерейтингові змагання ділять на дві окремі зони - спортсмени і всі решта.
AXIC зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
AK (26.12.2013), FENIKS-CARP (26.12.2013)