Перегляд одного допису
Старий 04.11.2013, 21:26   #1004
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Сказал(а) спасибо: 7.699
Поблагодарили 7.721 раз(а) в 684 сообщениях
лин під грибами

філе лина, неочищене від луски.
сік лимона.
часник- багато не буває.
сметана домашня сипараторна-300 гр.
шампіньйони-300 гр.
твердий сир- 200 гр.

знімаємо філе, ріжемо кусками, підсолюємо, перчимо. розмішуємо з розтертим часником та поливаємо лимонним соком. даємо трохи часу підмаринуваться. натераємо сир та розмішуємо з сметаною. цією сумішшю накриваємо рибу. викладаємо нарізані сирі шампіньйони і знову сумішшю сметани з натертим сиром. В розигріту духовку до рум"яної скориночки.
пропорції взагалі довільні.
Смачного!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2616.jpg
Переглядів: 151
Розмір:  118,9 КБ
ID:	308989   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2624.jpg
Переглядів: 140
Розмір:  121,6 КБ
ID:	308990   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2625.jpg
Переглядів: 139
Розмір:  140,2 КБ
ID:	308992   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2628.jpg
Переглядів: 133
Розмір:  132,2 КБ
ID:	308996   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2632.jpg
Переглядів: 135
Розмір:  128,7 КБ
ID:	308997  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2639.jpg
Переглядів: 129
Розмір:  109,4 КБ
ID:	308998   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2649.jpg
Переглядів: 148
Розмір:  186,0 КБ
ID:	308999  
Radul зараз поза форумом  
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей