Цитата:
Допис від Vasil'
Раніше ніколи не маринував гриби, то морозив то сушив. Але цей рік спробував закрити.. Перша партія закривалась в маринаді: 1л води 1ст ложка солі, 1 ст. ложка цукру і 1 ст. ложка оцту 9%. Через тиждень спробував. Смачно получилось!
А от другу партію закрив з лимонною кислотою, замість ложки оцту, одна чайна ложка з великою горою кислоти. Перед закриванням маринад коштував і здалось що занадто багато кинув кислоти  , навіть думав що запоров партію. Через тиждень теж не втримався, відкрив. Я був реально вражений настільки смачніше з кислотою лимонною!!! Ця легенька кислинка, що придає лимонна кислота просто недає змоги відірватись!!! 
Асури, дякую за пораду!!!   
|
На здоров'я!

Рада, що рецепт Вам до вподоби
Кислоти можна класти чайну ложку без горки, особливо, коли маринуєте опеньки - чи то через те що вварюються дуже, чи структура плодового тіла інша, але помітила, що приправи і кислоту вони краще всотують.
Наприклад, дуже легко "переборщити" з приправою "гвоздика"