Цитата:
Допис від jones21
Ще раз: порушення умов експлуатації....
|
Дякую за побажання.
Що стосується додаткового захисту, це була 3мм пластина з текстоліту на транцеву накладку. Шурупи були підбрані такого розміру щоб не пошкодити основну транцеву доску. Лише один (останній) трохи вліз у основну доску. Проте як видно на фото він не грав погоди. Решта дірок це ваші – заводські. Щодо компетентних фахівців із київського сервісу, один раз звернувся до них за якоюсь дрібничкою, так культурно був посланий у напрямку іди і не мішай. На скільки я зрозумів вони не були зацікавлені у копійчаному ремонті – заклеїти прокол (3х4мм). Відповідно, поніс роботу і гроші до іншого більш адекватного сервісу, виробник теж достатньо відомий.
Що стосується огляду човна після ремонту. На жаль на цих вихідних на воду не виходив, фотки не робив, а та просто зібрати і розібрати човна ліньки. Більше того це вже не Ваш клопіт. І якщо будуть якісь претензії, то повірте аж ніяк не до Вас.
На фотографіях приведених нижче (#47) якраз і показано порушення умов експлуатації, пов’язані з порушенням умов експлуатації. У першому випадку замокання фанери, у другому – перевищення допустимої максимальної потужності мотору (+ особлива технологія вклейки транця).
Так що у мене претензій до brig не має.
Човен поки ще мене цілком влаштовує, хоча в планах на майбутнє приглядаю іншого.
У Вас «правильна мантра» – «в усьому винуватий покупець, це порушення правил експлуатації»