Доброго вечора шановні форумчани

я вирішив вже давненько зробити у нас дачі (ну під словом дача, мається на увазі село в 40 км від м. Обухів в якому я живу) "природнє" озерце розміром ентак 40м*80м*4м. Місце це рахується як "город")), пару слів в минуле: навпроти нашої дачі став великий (власність спілки, в яку входжу і я) і колись на місці теперішнього заболоченого "города" був струмок, який зєднував два става... Потім стара дамба стала непригодна і струмок викопали у нас в городі а те місце віддали як компенсацію))) раніше дід моєї дружини косив там травичку дя скоту, але зараз немає скоту - все заросло. Але є один нюанс - по периметру є штук три джерела - криниці... Всі дерева які є - під видалення, аби не заважали озерцю.... Ах да, щось я сильно розбазікався))) - можливо хто має контакти екскаватора по адекватній ціні і здорово мислячого водія, який може все це чудово зробити?? Хух... Дякую за увагу і чекаю Ваші відповіді (можна в ЛС)
Ах так - забув - приток води ще планую завести з того самого струмка, що поряд.. І зробити міні дамбу для того, аби вода в озері за край не переливалася в той самий струмок нижче..