Перегляд одного допису
Старий 27.04.2013, 22:44   #253
m1g0r

Звідки Ви: Файне місто Тернопіль
Дописи: 255
Дякував: 528
Дякували 2.315 раз(и) в 78 повідомленнях
Сьогодні пішов на авантюру та ризикнув відкрити сезон на голавлика! По приїзду виявилося, що річка дуже повноводна, але підійшовши до води побачив, що водичка вже чуток просвітліла. Вирішено ловлю всетаки розпочати.

Тим паче до мене прилетів хрущ, який і першим полетів у воду як розвідник.

Десь через 30 хв і кількох змін точок забросу я заробляю першу покльовку, і перший голавлик 2013 року вже позує перед фотопаратом. Він маленький, але своєю злою потужною покльовкою він влив в мою кров дозу адреналіну

Після фотосесії голавлик поплив кликати маму або когось постарше...

Після того мав ще 2 покльовки (одна дуже зла та потужна), правда реалізувати не вдалося. Зато красота місць рибалки просто заворожує...

Вперше на рибалці на голавля використовував моно, намотав Sunline Troutist Wild 3lb - офігенна монка. Класний виліт, не крутиться, мала пам`ять, свої 3лб тримає. Буду її катати далі.
Із приманок в основному використовував хрущів від dozer (детально про ці приманки тут). Дуже сподобалися! Маю 2 шт (тонучий та суспендер). Виліт дуже класний, течію тримає гарно, класна деталізація та якість позкраски. Трійники дуже гострі. Наступного разу спробую поставити одинарники (так як всю рибу відпускаю, одинарник буде менше травмувати рибу).
m1g0r зараз поза форумом  
53 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей