Перегляд одного допису
Старий 27.04.2013, 21:51   #252
oleh007

Звідки Ви: Львів
Дописи: 870
Дякував: 712
Дякували 1.465 раз(и) в 324 повідомленнях
Так сталося, що сезон довелось відкривати у вас, у Києві: був у ваших краях по роботі, з обіду всі клієнти рванули в пригороди, по домах -п'ятниця... а квитків на хюндай мені не дісталося. Ну і х з ними, взяв на вечірній, а сам бігом на Русанівку, там батько знімає квартиру, ключі в мене є, а на балконі стоїть тубус зі спінінгами. Хапнув бігом фінку, підсумок з... фіг зна чим, на місці розберемось, і на канал. Довго не перебирав, адже що головне для першої рибалки? Розловитися. Відвідний і кейтек і ось вже я вцупив першого окунця, другого і погнало. Ясно, риба є. Перейшов на інше місце-там з-під плит проскакував окунець вже за сто грам-приємно. А сонце вже над самим мостом, вечоріє. Слід подумати про судачка. Іду вверх, під міст і до Дніпра. Там течія, ями, обриви.З-під кущів виловив ще одного окунця, але чекаю на судака. І от на вході в ямку чую судакову клюваку, пауза, потяжка, ще клювака вдогонку...соплива фінка, загружена джигою по верху теста не хоче просікати, а в мене руки ще не на місці-перша рибалка, не своя снасть, і провали в практиці. Провтикав я свого судачка, а час вже їхати на вокзал. Ну, нічо-нічо, ми ще зустрінемся!
oleh007 зараз поза форумом  
24 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей