Цитата:
Допис від Артем
Потскажите кто может как роботает ФИШДРИМ Лещ (Элит) 
|
Прикормка, як на мене, потребує більшої уваги при зволоженні, ніж інші прикормки. Справа в тому, що фракції більш дрібні і швидше зволожуються. Прогонка через сито обов'язкова. Це все стосується прикормки Фішдрім Еліт. З 2007 року у продажу прикормка Фішдрім Лящ Плю з бетаїном. Та ж сама увага при зволоженні і сито. З приводу "роботи" самої прикормки - дрібна фракція швидше розноситься і створює потужний слід з запаху та смаку без насичення риби. Завдання ж рибалки не тільки підманити рибу на місце лову, я й утримати її. Для цього слугують аддитиви, тобто додатки крупної фракції. При ловлі ляща це можуть бути розсипчасті каші. Горох наврядчи підійте, т.я. має свій дуже стійкий запах, котрий буде конкурувати з запахом прикормки Додавання інших компонентів як запахової, так і насичуючої функції зайве. НМСД прикормка сама по собі несе досить потужний запаховий сигнал, щоб її ще й модифікувати. Хіба що можна використовувати аромати, котрі вже є в прикормці, підсилюючи їх таким чином. Я, приміром, на КУ-07 кормушку з цією прикормкою додатково обробляв шоколадним ароматом (є у Фішдріма і інших виробників), що дало покращення кльову.
З.и. Взагалі то, з появою таких дописувачів, як sergioFD, мої коментарі виглядають недолугими

, але т.я. він не відписався

, то я знайшов у собі сміливість відповісти

.