Перегляд одного допису
Старий 26.02.2013, 12:15   #3016
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
зустріч президента з народом.

В продовження теми відкритого листа РСК ДР та РСК КФК вчора відбулась зустріч представників відповідних клубів і кнфл КФРС з президентом ФРСУ Віталієм Лєвченко (за ініціативи останнього). В попередньому варіанті в зустрічі мав прийняти участь кнфл ФРСУ, але надалі цього не сталось. Чому? Президенту видніше. Розмова точилась навколо вищезгаданого листа та деяких інших питань. Президент ФРСУ задекларував, але не зайняв нейтральної позиції щодо конфлікту сторін і тому захищав діючого кнфл ФРСУ. На жаль, зустріч проходила під соусом "я тут президент" і будь-які доводи з боку присутніх спортсменів КФРС про недоліки в роботі кнфл ФРСУ сприймались як власна образа і фразами "я не готов вести разговор в таком русле". Зустрічних аргументів якось... не було. Сам президент визнав помилковим рішення про 2-ки, але відстоював правомірність його прийняття. Тобто, пофік на те рішення, головне що була правильна процедура. Після деяких такого роду пасажів обговорення листа довелось звернути, т.я. було зрозуміло, що "проблеми індіанців шерифа не турбують" а диспуту з використанням логічних аргументів не виходить... Коли постало питання про розгляд "справи Страшного" дисциплінарним комітетом, зутріч довелось завершити, т.я. вона могла зайти у непристойне русло. В сухому залишку маємо таке:
- на адресу президії ФРСУ від кнфл КФРС буде направлено пропозицію ввести 4-ки, зобов"язати кнфл ФРСУ особисто контролювати витрати організаторів на етапі підготовки та проведення вурз, вимагати від організаторів вурз проведення регіональних змагань за 2 тижні до вурз на тій же акваторії з внесками, не вищими за внески на вурз.
- направляємо на засідання дисциплінарного комітету ФРСУ по "справі Страшного" тренера та запасного збірної 2011 для забезпечення всебічного розгляду справи та надання їй відкритості.
- у разі неприйняття відповідних рішень чи не виконання кнфл своїх прямих обов"язків у царині захисту інтересів фідеристів України, не бачу сенсу київським спортсменам приймати участь в вурз. Хіба що дати змогу заробити організаторам змагань (що суперечить статуту і духу ФРСУ).
Trolik зараз поза форумом  
9 користувачів подякували
Malyshh (26.02.2013), Nycolas (26.02.2013), sergioFD (27.02.2013), sergo (26.02.2013), super-p (26.02.2013), Toxa007 (07.03.2013), VIsko (27.02.2013), Алекс (27.02.2013), Браташ (26.02.2013)