Перегляд одного допису
Старий 07.12.2012, 12:30   #385
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від bombst Переглянути допис
Рецепт в студию. Есть пару клевых мест.
перепробував багато рецептів і шашлик і жарив і .... .
найкраще виходить тушити в сметані, попередньо вимочити в воді, оцет не добавляв так як привкуса, той що пишуть, не було, а м"ясо само по собі жостке, тому тушить потрібно довго. їли всі крім дружини, каже якби не бачила цієї величезної криси з отими зубами тоді можливо да.
Radul зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
bombst (07.12.2012), Ван (07.12.2012)