Перегляд одного допису
Старий 18.10.2007, 21:41   #628
Dimedrol

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.565
Blog Entries: 12
Дякував: 608
Дякували 4.572 раз(и) в 673 повідомленнях
Блин, пришло сообщение на аську явно уголовного содержания. Как банковский работник и активный пользователь карт хотел сообщить куда-надо. Но тут возникла проблема - куда? В СБУ? Нашел горячий телефон, да не уверен стоит ли звонить.. вдруг на смех подымут. Я не знаю как они вычисляют вот таких вот "преступных деловых людей", если есть среди нас "дяди Степы" примите информацию к сведению или хотябы подскажите что делать. Информации нашел мало, единственное знаю что: наказ МВС України № 429 від 31.05.2001 р.
Из функциональных обязанностей сотрудника отдела:
.............
- здійснює організацію виявлення фактів неправомірного використання об'єктів промислової власності;
- протидіє легалізації («відмиванню») коштів і іншого майна, добутих злочинним шляхом за допомогою високих технологій;
- забезпечує організацію боротьби із правопорушеннями в сфері авторських і суміжних прав, у сфері телекомунікацій і зв'язку;
- забезпечує організацію боротьби із правопорушеннями з використанням комп'ютерних технологій, у мережі Інтернет; злочинів, пов’язаних з використанням електронних банківських платіжних засобів;

Заранее благодарен. Фото прилагается..
Долучені зображення

Dimedrol зараз поза форумом