Подяки.
Роману (РМ) - за те, що знайшов в собі сили відмовитись від участі і зконцентруватись на організації.
Володимиру Свіриденко - за те що прийшов і показав, що таке суддівство міжнародного рівня, прекрасно розуміючи, що це все-таки не змагання, а фестиваль

і тому не загострюючи ситуацію.
Всім суддям - за те, що рано встали і рано приїхали, "зарезервувавши"

для нас набережну.
Спонсорам - за те, що не звжаючи на постійне зростання кількості наших змагань знаходять сили їх підтримувати.
А091, Славі та @ndrey_k - за те, що не зважаючи на песимістичність своїх прогнозів все-таки прийняли участь в змаганнях.
Всім учасникам дійства - просто за те, що ви є. Приємно відчувати себе долученним до певного братства однодумців-рибалок, відомого як "Домик рыбака".
Техніка.
Вудлища: Конгер Аєрокобра 390/180 та Робінсон Ксенон 390/120.
Котушки: Джексон Вотус 400 та Браунінг Блек Меджік 640.
Шнури: ПП 10 лб та Стрен 15 лб.
Гаки: Овнер 50434 №9, Гамакатсу Ф22 №12 та № 10.
Поводки. Робінсон флюокарбон 0,195.
Наживка: опаріш, перловка, червоний, піна.
Прикормка: Браунінг М7 (лящ), Браунінг Блек Меджік (плітка), Дінаміт

Сілвер Ікс Рівер (лящ), Топ Сікрет (лящ). Додатки - конопля запарена, перловка, кукурудзяна крупа запарена, мотиль, глина, ароматизатор Спайсі Шрімп.
Тактика.
Правильною тактикою було б зразу після жеребкування збиратись додому.

Сектор 1 ніякого оптимізму не викликає, зважаючи на те, що він останній і на прикормці і на рибі. Але, "мы не привыкли отступать"!!! Працювати почав з запізненням. Промір глибини показав канавку на відстані 40-45м від берега. При фонових 7-8 стопів, канавка показувала впевнених 9, тобто в цьому місці дно було мінімум на метр далі від поверхні. Вирішив там ловити до течії. В резерв прощупав ближню бровку на дистанції менше 25м. Закормив і досить скоро був з рибою. Характерне сіп-сіп і тиша - значить густірка. Потім

по течії на обох точках

. Мабуть не міг влучити в рибу

. Вже ближче до фініша, коли "Шляпа соревнований" тренувався у цілкості стрільби прикормкою вловив ще одну густірку.
Висновки.
Не можу грішити на прикормку, але риба чомусь на набережній практично ніколи не стає на прикормку і не затримується хоча б на якийсь час. Це мені не зрозуміло

. Результат провальний. Виправдатись поганим жеребом - найлегша справа. Тим більше, що проаналізувавши улови секторів 1-5 можна навіть отримати долю оптимізму. Сталевар, що стояв вище ("сектор 0"

мабуть) крім бичків за час змагань теж нічого не показав. Але при будь яких поганих жеребах 22-ге місце - для мене це замало.

Тому головний висновок - треба тренуватись, треба розібратись в тих питаннях, які дані змагання переді мною поставили. Треба далі приймати участь в змаганнях. Адже саме в таких ситуаціях перевіряється досягнута майстерність. До наступних зустрічей на воді!!

Постскриптум. Головне завдання, поставлене самим собою перед змаганнями я таки виконав. Ігора таки обловив

.