Перегляд одного допису
Старий 30.09.2012, 11:17   #247
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
були з кумом Саньою "mamai" вчора на рибалці прозрак бомбєзний, сонечко світить, плотва в косяки позбивалась, стайки ляща час від часу вискакують на шаленій швидкості як лотарейний квиток, встиг, не промазав-маєш. дуже подобаються виходи ляща, так сказать розвантажують ситуацію тихого полювання, тихенько крадешся не привертаєш до себе уваги, зазираєш під корчики, латаття "без шуму і пилі" і тут такий движняк проноситься за пару секунд, ух красота.
на водоймі як на центральній вулиці, куча лодок, моторок з рибаками + мисливці, як ренйнджери, з рушницями по 3-5 чоловік в лодці і зброя напоготові. рибаки по руслу, а ті під прибережним очеретом літають.
першу половину дня проплавав небачучи нічого особливого, повертаючись до машини, лишалось 2-3 години, помітив що з"явилась щука, непросто з"явилась, а дуже активно полювала, мабуть і тиск і погода сприяла. щука стояла в лататті під кутом 45 гр. висунувши голову і пильно спостерігала за мальком який крутився над лататтям. на одному нирку помічаю як з латаття плавно виходить " мамка", після невеликої паузи здає назад і теж займає положення ніби ракета перед стартом. я намагаюсь помалу наблизитись, а щука вся в процесі на мене не звертає увагу, навіть видно як очі бігають і сльньки течуть, позиви на винирювання відстрочено але розумію що часу обмаль або я винерну або щука за здобичею рване. постріл, рибина рванула в мою сторону майже під руку, чим і обмежела свою бородьбу за життя.
все прекрасне позаді, рухаюсь далі не поспішаючи до машини і тут вилітає скутер з обличчям гаішника від вітру щоки аж червоні, я себе показав, він помітив. підкурив, викинув пачку в воду, покрутився біля мене в метрах 20-30 непоспішаючи- як в анекдоті мені по..уй я тут купаюсь і рванув далі. хвилин через 20 чую наближення мотора, підіймаю голову і ох...ваю в обличя потужна хвиля і цей скутер пронісся в метрі від мене, в водія обличя побіліло але неспинився і понісся далі. був не в нирку, просто лежав на поверхні. є і моя вина був без буя за обставинами (корчики до поверхні і латаття ще не впало) але ця нехороша людина теж мене бачив і міг пливти, точніше летіти по руслу. в голові зразу рполетіла думка а якби .... жуть.
щука затягла рівно на 7 кг, Саня теж взяв але на 5 кг, теж мені чемпіон, ну не було мене на змаганнях, а тоби я
вибачайте за великий текст просто все непередать словами, хочу відеокамеру.
поки передівались, їли скутера більше не було. будьте обережні, бережіть себе.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_1031.jpg
Переглядів: 310
Розмір:  106,5 КБ
ID:	217286   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_1038.jpg
Переглядів: 267
Розмір:  106,9 КБ
ID:	217287  
Radul зараз поза форумом  
62 користувачів подякували