Перегляд одного допису
Старий 03.09.2012, 11:28   #296
iva

Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Дякував: 2.361
Дякували 2.705 раз(и) в 283 повідомленнях
Цитата:
Допис від Нарушитель Переглянути допис
Если Вы не знаете, то вход или выход из любой общественной организации свободный. .....
Десь я вже це чув. Здається у строму анекдоті про свободу слова у Радянському Союзі.
«Американец : У нас свободная страна. Я могу выйти на площадь перед Белым домом и крикнуть "Рейган дурак". И мне за это ничего не будет.
Русский : Ну и что ? Я тоже могу выйти на Красную площадь и крикнуть "Рейган дурак". И мне тоже за это ничего не будет.»

А якщо це лише одна «єдино правильна» організація? То куди діватися? Отож.

У нашій країні діють дуже дивні технології. Як правило ті хто найбільше репетує і «переживає» за когось/щось і мають найбільший інтерес.
Кілька років по тому влада з помпою відкривало столичний овочевий ринок. А от продавці туди не захотіли їхати, оскільки працювала дуже гарна система на ринку «Фермер» (Троєщина). Люди дуже швидко продавали товар і їхали собі додому. Влада вирішила питання наступним чином, даї-шникам і місцевій адміністрації було дано доручення спрямувати всіх продавців на столичний ринок. Проте ринок так і не запрацював на заплановану потужність, пройшов рік і все вернулося на свої місця.

В цьому році з помпезно відкрили рух «крутого» потягу Hyundai за маршрутом Київ-Харків. Ціну влупили будь-здоров (я на своєму каддіку дизельному скільки ж витрачу на дорогу, а якщо візьму пасажира то ще й в наварі буду). А щоб забезпечити наявність пасажирів, скасували кілька інших поїздів. Що з цього маємо, не мені розповідати. Проте все вертається на свої місця, замовлення знову вернулися на Курюківку (виходячи із заяв прем’єра), нічний потяг завдяки зусиллям рядової громадськості (а не громадських організацій юр. осіб) відновили.

«Где деньги, Зин?».
Цю ж саму схему вочевидь вирішили реалізувати і керівництво комітету підводного полювання, стрільби по мішеням і фрідайвінгу (далі - Комітет) Федерації підводного спорту та підводної діяльності України (далі - Федерація). У минулому році Федерація вирішила витрусити грошенят з клубів та інструкторів, що з того вийшло, не є предметом нашого обговорення. Проте одразу після розбору польотів Комітет не виходячи з федерації стає юридичною особою і з власним рахунком у банку. Решта комітетів (дайвінг, спорт і наука) так і залишилися структурними підрозділами. Що це дало, це розв’язало руки керівництву Комітету, вони можуть проводити свою незалежну політику формально погоджуючи її з Федерацією.
Один із керівників Федерації у сказав, що керівник Комітету спеціально піднімає питання «ліцензування» підводного полювання, стимулює виливання бруду на підводних мисливців, як результат піднімається питання про заборону підводного полювання. А коли ситуація досягне свого апогею з’явиться він «герой-рятівник» який врятує від заборони підводного полювання, в ході тривалих перемовин буде досягнуто «компромісу», який однак чомусь буде вигідний виключно «герою-рятівнику».
iva зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
DracoZur (03.09.2012), Pavlo-O (06.09.2012), Tesh (17.09.2012)