Перегляд одного допису
Старий 19.08.2012, 16:18   #1213
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Kong Переглянути допис
Без обид... слова не нужны, хочу увидеть. При равной силе, применяемой к рычагам разной длины, бросит дальше, тот что длинней. При всем уважении с Серегеному (RSM) фидерному опыту, никогда не поверю, пока не увижу собственными глазами, что 3,3 перебросит 3,9. Я понимаю о чем речь, есть так называемые "кидучие" палки, а есть не очень, но все равно, длинная не "кидучая", бросит дальше короткой "кидучей". Ну и для каждой палки свой вес оптимальный по дальности заброса.
Впринципі кидає не палка а рибак. При довжині в 3.3 закид можна робити різкіший ніж палкою 3.9 при однаковому тесті і вазі кормушки. Якщо слідувати вашій логіці, то сталічники ловлять прутами довжиною приблизно 2 метри і закидують на 80 метрів. То якщо їм дати прути довжиною 4 метри вони почнуть кидати на 160 метрів? А якщо йти за твоєю теорією що до ричагів, то палкою в 10 метрів можна закинути на 400 метрів.
Тут все відносно. Наприклад у мене є антарес мультік 3.60-4.26. Так от, знімаючи вставку, або довжиною 3.60 я кидаю дальше ніж 4.26. Так що RSM прав.
AXIC зараз поза форумом