Перегляд одного допису
Старий 25.09.2007, 21:25   #237
Vasyl

Звідки Ви: Київ, вул. Голосіївська
Дописи: 170
Дякував: 311
Дякували 939 раз(и) в 17 повідомленнях
Цитата:
Допис від Роман(РМ) Переглянути допис
Если кто тут несогласный так я очень быстро и просто бросаю все гав-гав-гав-""" и обсуждаем далее до нового года инфляцию, место змагань и туманные фразы.....
Ром, ми тобі смайлікі приємні ставимо , а ти нам злі .

Ну, ти маєш розуміти що не можна так взяти і збільшити розмір внеску з 20 грн. до 50 грн. і не сказати чому таке збільшення відбулося за місяць і за таких самих умов (набережна, той самий туалет і т.д.).
Томущо кожен з нас замислюється а чого 50? а не 25, 35 або 100. Особисто я в жодному разі не хочу когось підозрювати в чомусь. Якщо б ти навіть не пояснював куди гроші підуть я б і не спитав. Але чому з 20 на 50 внесок збільшився просто елементарно цікаво.
Думаю, не лише мені. Може, звичайно, хтось і скривить душею, скаже що жодного інтересу до такого дивного факту не має. Але я слабко собі уявляю щоб хтось з таких людей завтра сівши в маршрутку, де ще вчора він платив гривню за проїзд, і почувши що "З вас 7 грн. за проїзд" не поцікавився про те, а чому саме відбулося таке зростання ціни на квиточок.
Тому, не ображайся. Я особисто не з якимось злим підтекстом пожартував, а просто для того щоб задовольнити природну людську зацікавленість.
Це саме стосується і місця проведення. Можливо, насправді, аргументів проводити на набережній більше, і контраргументів - на острові.
Але на табло 25 за острів, 22 - за набережну. Значить люди щось собі думають, бачуть там якісь переваги для себе. А ти сам тривалий час виступаючи за "трухановський" варіант всіх 25 хто за острів "ошарашил" своїм власним рішенням, яке в тому числі суперечило деяким твоїм попереднім постам. І тут теж всім (мені персонально) цікаво, а щож так переконало тебе відмовити 25, і підтримати 22. От і все.
Люблю, коли я знаходжуся в 51% і 49% підпорядковуються тим 51%, куди вхожу і я. Мирюся, коли я знаходжуся в 49% і змушений підкорюватися рішенню 51%. Ну, їх же, типу, більшість... Але бути серед 51% і підкоритися меншості - якось це ще незвично для мене, по новому треба працювати над собою щоб звикнути до такого порядку
А взагалі не сприймай так все. Якщо я б хотів образити я б прямо сказав. А я по доброму, інтелегентно і цивілізовано
Vasyl зараз поза форумом