Перегляд одного допису
Старий 24.09.2007, 18:11   #213
Vasyl

Звідки Ви: Київ, вул. Голосіївська
Дописи: 170
Дякував: 311
Дякували 939 раз(и) в 17 повідомленнях
Цитата:
Допис від SEMEN Переглянути допис
Я в этот день поймал 3 бычка и всё. Результат в принципе закономерный, с учётом того, что место можно сказать не кормил. Лишний раз убедился в том, что как прикормишь, так и поймаешь.
Можливо, мене й заплюють знані фідеристи, але в неділю на тестуванні Тролік і Серджіо робили закорм, а я ні. А впіймали порівну - по дві густирки. І це не перший раз я такі речі спотстерігаю. Взагалі маю величезний сумнів, що по течії, де 120 гр кормак з кашею несе з легкістю, просто кулі з прикормкою будуть стояти на місці і чекати на так бажану нам рибу А в кормак я так само клав молотий варений горох, правда коноплю додавав теж молоту і на гачки ставив все що можна поставити. Так що це не закономірність, а фарт - впіймані дідами підлящі (мені теж здалося що вони грам так по 500-600 були). Так само часто буває, що вони стоять поруч зі мною і офігєвают при цьому самі нічого не ловлять. Оце таке.

І врешті треба визначатися з місцем. Тому що, треба ж готуватися, тестувати.
Окрім того, зарахувати пропоную голоси лише тих, хто однозначно братиме участь. А то у мене є передчуття, що до голосування почали залучати людей, яким ці змагання байдужі.
Vasyl зараз поза форумом