2 TUR
За регламентом ФРСУ фідерні змагання проводяться у 2 етапи (кожен день по 6 годин). Коропові змагання бувають 72-120 годинними і без прерви. Щось ти поплутав...

2 Ser
Я на запропонованому тобою місці не ловив, але маю компетентну думку одного товариша - там реально відловиться максимум 5-6 секторів. З дуже значним відривом від інших. І я і ти знаємо, де ці сектори знаходяться... А чи знають всі?
2 Vasyl
Я думаю у тебе не виникає сумнівів з приводу наявності у мене ДОСТАТНЬОЇ кількості правильних підставок. А у мене є сумніви, що такі підставки є у всіх. До того ж існує таке природне явище, як вітер.

2 JK
Сьогодні за час тренування на набережній 3 7-30 до 12-00 бачив 5 (п'ять) гарних василів у сталечників, всі за кіло і відповідного кольору. Є сенс йти і їх ловити, хоча судді теж потрібні

.
2 all
Заїзд на Труханів острів з боку Московького мосту здійснюється тільки за спеціальними дозволами чи то Дніпровського чи то Деснянського РОВД за списками:
- будівництва мосту;
- дирекцій баз, що розташовані на Трухановому (персоналу та власникам путівок);
- обслуговуючому ганделики транспорту.
Ми до жодної з цих категорій не належимо. Більше того, у вихідні дні у 100 метрах за знаком "в'їзд заборонено" часто (аж занадто часто) чергують даїшники а іноді і "Кобра". Труханів острів - пішохідна зона відпочинку. Навіть патрульна служба переміщується там не на машинах, а верхи кіньми. З боку Пішоходного в'їзд дозволено тільки спецтранспорту (ДАІ, швидка, пожежна та прибиральна служби). Так шо пиво ми в ганделиках купимо, але будемо не переобтяжені речами, потрібними для рибалки. З боку старої набережної під'їзд нормальний і місць для парковки вистачає. Робіть висновки.