От я не доганяю... У мене найдовший хвідер - 4,80. Хто ще може похвалитись таким? Я на набережній ЖОДНОГО разу не мав з ним проблем, не кажучи вже про коротші вудлища. Незалежно від сектора. Чому ви пишете, що важко закидати??confused:

Може справа не в телехвоні!

І друге. Якщо шановному Ігору Петровичу одного разу на набережній ворона на ... прикормку накакала це що ж - привід місце міняти? Тулити десь на пісок (дапабачення катухам) з незрозумілим під'їздом (дапабачення запас кормаків, прикормки, катух, вудлищ, пива і все, що важить більше , ніж пару кілограм) і не менш непрогнозованим результатом (дапабачення трохвеї). Ви кажете - набридло на одному місці ловити. А я кажу - навчіться на ньому ловити і вам не набридне там проводити змагання і просто приїзджати порибалити. Ще один аргумент - на набережній проводяться всеукраїнські змагання. В прошлому році це був ЧУ. Подивіться на результати останніх двох років. ДЕ КИЇВСЬКІ? Де наші місцеві майстри хвідера??? В глибокій другій-третій десятці в командному заліку. Приїзжає Франківськ з Чернівцями і нас на НАШІЙ набережній рвуть, як мавпа газету. А де столична гордість??? То може варто частіше там ловити і проводити змагання??? І останнє. Ось Борис їздить на набережну, показує результати. А про Труханівський пляж - тільки розмови. Чому ті, хто за нього агітує, не поїдуть і не покажуть потім тут РЕЗУЛЬТАТ. Щоб підтримати хвактами свою позицію.
П.С. Вибачте, якщо когось образив, то не з пересердя, а з необачності

.