Перегляд одного допису
Старий 12.06.2012, 16:51   #359
RAT

Звідки Ви: Lviv, Ukraine
Дописи: 264
Дякував: 1.423
Дякували 472 раз(и) в 154 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andrey_K Переглянути допис
Да вообще-то силикон и тефлон, он же тетрафторэтилен (PTFE) - совершенно разные вещи...
Справді, визнаю помилку(ніхто не ідеальний, в хімії я повний профан...)- поспішив з відповіддю.
Стосовно експериментів над густою на російському профільному форумі не така вже й рідкість варто тільки вчитатися в тему, проте це не тема для обговорення. Я стараюся не бути прихильником нестандартних ідей, існує змазка призначена для певних цілей і агрегатів значить потрібно власне її використовувати, оскільки експерименти можуть дорого обійтися. Можливо, одна з причин яка дозволяє мені використовувати "штатну" змазку і задовільнитися її показником т.зв. водостійкості є доволі часті проміжні ТО. Доречі, не мав на увазі стандартний комплект АБУ-шної змазки, зсилаючись на доступність. Мова йшла про PTFE яку можна придбати на "Буратінах"(вибачаюсь за посилання) і не обов"язково її замовляти у Майка... З пов.
п.с. З повагою ставлюся до "Jerkbait.ru" проте, як на будь-якому форумі черпаю для себе корисну інформацію підтверджену виключно практикою.

Востаннє редагував RAT: 12.06.2012 о 16:58.
RAT зараз поза форумом