Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
Відповідь кнфл.
Сабж, власне кажучи.
Цитата:
Шановний Анатолій Мефодійович
Спробую надати Вам вичерпні відповіді на звернення від 07.05.2012р.
Більша кількість регіональних ФРС так само рішуче не сприймала склад команд - 4 спортсмени. І про це я, й Ви так само, дізналися взимку 2012р. Дуже шкода, що попереднє керівництво фідерного напрямку не зважало на думку інших й «рівняло» всіх під можливості КФРС, де спортсменів достатньо було, і є, для створення не одної футбольної команди. Зрозумійте одне, ми обов`язково дійдемо до складу команд європейського зразка (5 чоловік) тому, що прагнемо виступати на змаганнях міжнародного рівня. Але зважаючи на ситуацію в країні, а особливо в регіонах, робити це, на мою думку, зарано. Я впевнений, що є в Україні, або обов`язково з`явиться ще не один Ігор Веселовський чи Олексій Страшний, які банально не можуть знайти однодумців й створити команду в своєму регіоні. Наша задача допомогти їм усіма можливими способами, спростити максимально умови участі у змаганнях ФРСУ, а не створювати штучні перешкоди. Я вважаю, й не тільки я, - «двійки» - прямий шлях до збільшення кількості спортсменів, команд та регіонів на Всеукраїнських змаганнях. Спрощуються транспортні проблеми, пошук спонсорів та інше. І це не просто теорія - я особисто через це пройшов за роки участі у змаганнях. Вищезазначене я й запропонував на останній конференції. Члени президії підтримали мене в цьому одностайно. Запевняю Вас, ніякого «серйозного тиску» на мене не було, і нагадаю, рішення приймає тільки президія ФРСУ шляхом голосування, а не керівник напрямку. Це ж саме стосується й питання: «….чому 10 чоловік (5 команд), а не 12 ???». Рішення приймала президія ФРСУ !!! Я тільки вніс пропозиції, спитавши перед цим більшу кількість регіональних ФРС. Цікаво, а скільки областей вислухали, коли приймали «4-ки»??? Знаю точно, Київську обласну ФРС точно ніхто не питав …. ні про що, взагалі!!! думаю, як і інших…..
Для підтримки спортивної форми спортсменів пораджу частіше проводити різного плану внутрішні регіональні змагання (наприклад відбіркові) й найкращих відправляти на ЧУ та КУ, а не «шатать воздух» на форумах улюблених сайтів. Більше практики - менше «теоретичного фідерного спорту»!!! Стосовно права направляти спортсменів виступати за інші ФРС , нагадаю - спортсмен має право виступати за ФРС іншого регіону за згодою керівників двох областей (в якій приписаний спортсмен та за яку виступатиме) та керівника напрямку, й виступатиме за цей регіон до кінця календарного року по всіх дисциплінах ФРСУ. Будьте уважні, щоб не сталося конфузів.
Квоти, які було прийнято для фідерного напрямку на останній конференції, а саме:
- перше місце - не більше 5 команд;
- друге та третє місця - не більше 4 команд;
- інші - не більше 3 команд;
- регіони, що приймають змагання - не більше 4 команд;
ніхто не змінив на сьогоднішній день. Я помилився тільки в розподілі цих квот на 2012р. Дійсно, за принципами ФРСУ враховується тільки командне місце. Отже квота за 2-е та 3-є місця в цьому році залишиться невикористаною, оскільки КФРС забрала перші три і залишає за собою право виставити не більше 5-ти команд. Ситуація змінюється тільки для Дніпропетровської ФРС - тільки 3 команди.
Правила, що впроваджені з цього року, ще не затверджені. Остаточну редакцію прийматимуть не раніше ніж восени цього року. Тому всі доповнення та заперечення чекаю від керівників напрямку регіональних ФРС для подальшого розгляду. Затверджені правила будуть діяти на всій території України (згідно п. 12.2 правил, а не Статуту ФРСУ) та застосовуватись на всіх змаганнях, що мають відношення до ФРСУ (відбіркові змагання регіональних ФСР, ЧУ та КУ). Змагання клубів та інші можуть проводитись за іншими правилами.
Розкладку про голосування регіональних ФРС Ви вже отримали, в загальному вигляді, тобто скільки «за» та скільки «проти». Робити «виборку» з електронної пошти про те, яка область за що голосувала і розписувати все це я не буду, принципово. Я пам`ятаю скільки це зайняло в мене часу. Взагалі, це була моя не «обов`язкова робота», а ініціатива. Якщо хтось має сумніви, щодо результатів голосування, нехай проведе його ще раз, особисто, й надішле мені свою «розкладку».
Я думаю, що відповів на всі Ваші питання достатньо зрозуміло. І пам`ятайте, ФРСУ - це громадська організація, тому ми повинні вчитися чути один одного. Демократія буде існувати тільки тоді, коли це «правильна» демократія, а не коли всі слухають головного «демократа».
Дякую.
З повагою, Євген Буглак.
|
|