Місце де все сталося вам і так відоме, дуже-дуже-дуже хотів поїхати в середу на рибалку, в цьому сезоні ще нікуди не вибирався( і ось воно сталося чудо. 4:00 збори і через 20хв. вже в дорозі. На КП наші совісні ДАІ

виписують нам перший квиток за 100грн. настрій і как не дуже через погоду, а тут щей зальот на 100грн. Їдемо далі обережно, на місці в 5:30, стаєм в сектор (Б) погода супер, комарі трішки набридають, я замішую різні кашки-малашки від Sonubaits друзі по 50 за приїхали і перший фідер вводу. Починаю натягувати шнур і удар

віддай прут

злегка підсікаю, а він в очерет ну думаю ж.....а 5 хв. смикання і я його витягую сам не повірив, але факт і через хвилину карпуша на 3 кг на березі. І так десь до 9 - ї години кльов просто бомба, навіть трішки набридло їх тягати. В середньому всі були десь 0.7 - 2 кг, і один товстолоб.
Після того як кльов вимкнули ми перекусили і я почав досліджувати дно напроти нашого місця. Знайшов цікавий карман в очереті і трішки його закормив. На опариша почав відзиватися підлящ, а на опариша + одне зерня кукурудзи карась клював як дурний. Я вже й забув за чим приїхав, від радості крову карася))) давно какого не було.А про другий фідер, який був заряжений банановими поп - апами навіть не звертав уваги. Потім дивлюсь шнур провис, піднімаю прут і тут починається

я навіть нічого зробити не астиг, як снасть знову опинилася в очереті. Там він і залишився разом з кормаком

По білій рибі план виконали, забрати два коропа 2100 і 1900.
+ як бонус у товариша 2 щуки)))
В 21:00 були дома, задоволення просто повні штани, на вихідних поїду знову)))