в таких випадках потрібно було заїхати в Р.І. та їм подібних, спитати ми хочимо випробувати бо вже немає змоги терпіти щоб випробувати ноу хау, будемо там і там, на крайняк запропонувати їм поїхати з вами на вашому авто в той день який всим підходить. під їхнім пильним оком Ви випробовуєте рушницю, а вони б могли перевірити водойму. або домовитися за басейн,
-в нас змагання , а тут нерест і бутилочки такі малі

.
в даній ситуації у Вас 1 + що небуло риби( тобто пом"ягчувальний фактор), а незнання закона не звільняє від відповідальності, це дуже зрозуміло відобразив Саша, згідний от і до.
Цитата:
Я конечно извиняюсь, ты шо недавно из имиграции вернулся?????? Мы в этой стране по таким законам уже 20 лет живем. Как говорится "Не ту страну назвали Гондурасом!!!" Вобщем извечный вопрос "Кто виноват и что делать???".
Я конечно не знаю подробностей вашего общения с экологом, и "темы" его "наезда", но .. насчет "...Сегодня были на водоёме. Произошёл конфликт с экологами. Увидели нас с самодельным ружжом,приехали чисто для проверки стрельнуть в бутылку,в ванной не травит...."
Правила п.3.14." Забороняється:
застосовувати без дозволу органів рибоохорони нові знаряддя та способи лову, які не передбачені цими Правилами рибальства;
перебувати на водоймі або поблизу неї з вибуховими та отруйними речовинами, а також зі знаряддями лову, застосування яких у даний час і в цьому місці заборонено, а також зберігати заборонені знаряддя лову на водоймах або поблизу них;..."
А ща нерестовый запрет, однако.
|