Зустріч відбулась. На жаль, Є.Буглак не знайшов можливості бути присутнім, не було часу. Але основні питання були розглянуті. Яків Андрійович запропонував свою допомогу в організації експорту фідерних команд КФРС у інші регіональні ФРС. Процес має бути тристоронньо вигідний
- ФРСУ зацікавлена в участі команд з мауимальної кількості регіонів, т.я. спортивні звання присвоюються у Міністерстві згідно
нового класифікатора тільки за умови участі певної кількості регіонів;
- регіональні ФРС матимуть певні бонуси за участь у всеукраїнських змаганням при підрахунку рейтингів у кінці року, особливо за умови успішного виступу киян за них;
- і головне, спортсмени КФРС набуватимуть досвіду та не втрачатимуть форми.
Частину проблеми знято. Відверто кажучи, я не впевнений, що всі 12 команд клубів КФРС захочуть виступати у всіх всеукраїнських рейтингових змаганнях. Я навіть не впевнений, що їх буде більше 5-ти... Але навіть на цей випадок маємо запасний варіант. Таким чином, ЧК проводиться для того, щоб визначити: які саме команди матимуть честь представляти своє рідне місто Київ на турнірах республіканського рівня.
Друге питання, котре обговорювалось - формулювання питань, вимог та претензій до керівництва ФРСУ взагалі та кнфл зокрема у зв"язку з ситуацією, котра наразі має місце у федерації та у фідерному спорті. Скелетно такі пункти були обговорені і кнфл КФРС має доручення від клубів сформулювати їх в листі до Є.Буглака. Потім цей лист буде оприлюднено на даному ресурсі, рівно як і відповідь....
Третє питання - відродження Міжнародного Кубку з Фідерної ловлі, котрий проводить Дім Рибака. З цього питання буде ще раз проведене засідання оргкомітету, про результати повідомимо...
І останнє... КФК надав
список своїх спортменів. Таким чином можна підвести проміжний підсумок - у Києві 4 клуби та 27 спортсменів.