Перегляд одного допису
Старий 23.08.2007, 10:48   #98
Dimedrol
 
Аватар для Dimedrol
 
Реєстрація: 11.01.2007
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.565
Blog Entries: 12
Сказал(а) спасибо: 608
Поблагодарили 4.572 раз(а) в 673 сообщениях
Цитата:
Допис від Konstant Переглянути допис
Невже Ви бачили нормального і кваліфікованого інспектора? Я Вам щиро заздрю, бо я за 40 років не мав такої честі.
Може мені пощастило, але я їх ніколи в житті не бачів , якщо не вважати таким кремезного чолов"ягу у формі Титана, який перевіряв наявність квитка на Брандвахті. А про нормальність я можу навести приклад зі свого життя. Перший і останній раз святкував свято Незалежності у центрі міста (більше ніколи не піду - нехай гості столиці туди ходять). Після випитого пива закортіло, вибачаюсь, посцяти. А немає там де цього зробити. Було це біля Европейської площі, повно людей і у січового міхура були серйозні наміри вилізти з вуха. Ми підбігли до посту ДПС та спитали: Хлопці, де тут можна опорожнитися? Не має вже сил! А вони кажуть: Немає тут туалетів. Лізьте он на гору в дерева, тільки щоб ніхто не бачив.
Ці ДПСники так підняли в моїх очах саме слово "міліція", як не підніме не одна від"їта морда з атчьотом про переловлених злочинців. Я тоді вперше в житті відчув, що міліція з народом. Щастя вам та здоров"я, хлопці!
З одного боку, я вчинив адміністративний злочин, але в тій ситуації що склалася він не мав особливої тяжкості. Міліція взяла на себе відповідальність трактувати закон в залежності від обставин. Також, мабуть, і інспектор може робити. Функція інспектора яка? не допустити руйнування та паплюження екосистеми. Якщо людина з"явилася у забороненому місці, але шкоди не наносить? Чи повинно його штрафувати чи зробити попередження?
Dimedrol зараз поза форумом