Тема: УООР -нью
Перегляд одного допису
Старий 27.03.2012, 16:42   #387
zlovred
 
Реєстрація: 17.01.2012
Звідки Ви: Киев
Дописи: 202
Сказал(а) спасибо: 31
Поблагодарили 620 раз(а) в 127 сообщениях
Цитата:
Допис від Alexzender Переглянути допис
Конституция Украины (кто не в курсе - высший акт, от которого пляшут все законы страны)


Стаття 57. Кожному гарантується право знати свої права і обов'язки.

Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом.

Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними.

Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону.

Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.


ЗЫ: от себя... Может все это выглядит несколько неуместно применительно к ситуации, но... И еще момент, вот такой суровый вопрос, в договоре с УООР нет ни слова про то, что наличие документа УООРа есть обязательным для рыбака, который ловит в пределах упомянутой зоны. Равно как нет и никакого другого документа, который бы упоминал об этом. Так что...
Но есть еще и правила
4.1.3. На водоймах, наданих громадським об'єднанням для організації любительського рибальства;
членам громадських об'єднань за їх членськими квитками з берега і човнів вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше десяти на рибалку і спінінгом;
zlovred зараз поза форумом