Перегляд одного допису
Старий 24.03.2012, 01:15   #2670
Konstant

Звідки Ви: Киев. Троещина
Дописи: 1.612
Дякував: 443
Дякували 3.146 раз(и) в 336 повідомленнях
Если я в разговоре положу перед собой диктофон шоб они видели и согласились на запись = доказательство в суде, но если я тот же диктофон использовал втихую= это не доказательство, но если к этой записи я приложу санкцию суда=доказательство
К чему я так. А к газете "Урядовый куръер". Газета власти. Читаю первую страницу - балдею от ЦИтаты дня, где Азаров, щирою українською мовою каже:Україні потрібні високотехнологічні компанії для того, щоб вони створювали високооплачувані робочі місця. (УК №21 від 3.02.2012р.) - Премміністр про пільговий податковий режим для IT-галузі.
Невже хто вірить що Азаров зможе скласти або навіть прочитати таке словосполучення. Я про останні сторінки цієї газети. У кожній в об*явах від 10 до 30 йдеться про те "Бугунський районний суд.....у разі неявки відповідіча за цим повідомленням, справа буде слухатися за його відсутності"
Тираж газеты =53017. Вопрос - скоко газет попадет в Богуньский р-н Житомирской обл.и каким образом ответчик узнает о суде. Понимаю, шо есть кто ховается, но это же карман для денег
Konstant зараз поза форумом