Тема: ЛЕЩ-2007
Перегляд одного допису
Старий 08.08.2007, 07:11   #129
Роман(РМ)

Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Дякував: 1.940
Дякували 8.731 раз(и) в 982 повідомленнях
Цитата:
Допис від fishermann Переглянути допис
Прошу сильно не лаятись і не кидать в мене камінням,але місце для змагань і справді вибрано погано.Все жабуриння і водорослі з моря і Десни пре прямо на набережну в район змагань і від цього ніде не дінешся-так повертає Дніпро.Організатори перед змаганням повинні були "пробити"місце,але цього ніхто не зробив.На "Різдвяну Плотву" місце вибирав я ,і перед змаганнам і сам і з РМом провірив місце.Празник вийшов на славу,не дивлячись на дощ,що лив всі змагання ніхто з дистанції не зійшов,що не скажеш про ЛЯЩ 2006.Де частина учасників покинула змагання до фінішу.На тренуванні в неділю всі крім Троліка сказали-місце не годиться,потрібно міняти.Організатори стоять на своєму з чим я не згоден .Я хочу ,щоб свято було вдалим,щоб ловилась риба а не жабуриння і Всім було ДОБРЕ.Яку можна показати майстерніть ,коли через кожну хвилину потрібно знімать бурьян зі шнура.Старі Подільські рибацюги приходять на Берег о 16,30,спокійно розложують прути і після 17,20 ,як пронесе жабуриння,починають ловить.Завтра закажу мішків і на березі роздамо всим рибалкам.Хто натягає найбільше жабуриння получить від мене приз-Комплект кормушок.Тим більше,що місце після змагань бажано прибрати.
Игорь!!! " Я не узнаю вас в гриме! " Это кто тут нам рассказывает про позавчерашний день стальки и прочее. В прошлом году ушли те кто ничего не ловил! Пришел с пакетом фишки и 2 кормаками.....Сел, закинул и чегото ждет полчаса... Ой бычок....ой цепа... Ой та нувас...

На прошлых соревнованиях мне с Тупицыным достались ужасные места... но ничего 3 и 4-е места были.... Ловить надо уметь..КОРМИТЬ НАДО!!! .
На Десне с песочком все ловят..А вот если ты сможешь наловить на набережной - то ты сможешь ловить везде.....Это слова ребят-спортсменов с Ивано-Франковска... Так что расскажы про жабуриння и прочий салат - не к лицу самураю. Водоросли будут где угодно на Днепре.
По- поводу оборванных 8 кормаков. Мне тяжело что-то сказать не видя вашего монтажа , Но могу посоветовать 1-е и единственное ,что сразу пришло в голову.- поставить шок-лидер около 50-70 см из лески 0,5 в конце снасти - а к нему монтировать кормушку ,отвод и поводок...

Это самая частое решение этой проблемы...
Роман(РМ) зараз поза форумом