Цитата:
Допис від Trolik
...Моє бачення - теми під модерацією, поява постінгів тільки за згодою модератора... Обговорення слід проводити в уже існуючих темах...
|
На дружньому російському сайті Дмитра Салапіна є розділ "Лабораторія", у якому на сьогодні викладено описи 92 фідерів, 19 пікерів та 10 шнурів плетених - усього 121 найменування. Через деякий час і на нашому форумі набереться приблизно така ж кількість описів вудлищ, котушок, шнурів, платформ, тощо...На мій погляд, це забагато навіть для окремих жорстко модерованих тем.
Пропоную інший щлях - усе залишити як є, але в описах вудлищ, котушок, шнурів тощо вказувати повне офіційне найменування такого виробу, щоб по цій назві завжди можна було відшукати відповідний пост.
Наприклад, колись я повідомляв про годівнички VEGaS - шукачем (Розділ "Доночник" - "Искать в этом разделе") набираю
VEGaS (але не Вегас чи ще якось по-простонародному)- натискаю на клаву - і вбачаю на екрані усі пости (повідомлення) з цим словом - їх не так-то й багато. Трошки поміркувавши, виходжу на потрібний пост:
http://fishing.kiev.ua/vb3/showthrea...GaS#post558521
Звичайно, все вищевикладене - ІМХО.