Цитата:
Допис від Кульчицкий Саша
Поскольку мы не знакомы,я этот пост считаю шуткой. И весьма своеобразной.Но если вы это серьёзно,то я в шоке-я вас считал самым закоренелым фидерщиком,основополжником(в Домике) этого относительного нового вида донной ловли.Если хотите,той самой черепахой на которой стоят три слона,которые в свою очередь на своих спинах держат общую платформу фидеризма.Я просто не верю своим глазам,вы ,человек неустанно поющий нам восхвалительные оды и диферамбы о великолепии и величестве фидера,о безнадежно устаревшей стали.И тут белый флаг до начала битвы.Неужели вы испугались небольших трудностей в виде жабурыння,ракушек и сильного течения? Подобный страх это удел первокласников в школе рыболовного мастерства,который вы должны розвеивать своим мастерством.Вон я смотрю люди уже приспособились(потратили время) и с этого места двигать ни в какую сторону не хотят.А вы?Я ожидал что то вроде-"Учитесь ребята пока я жив!"А тут -"Не стреляйте,мы сдаёмся!"
|

Прошу сильно не лаятись і не кидать в мене камінням,але місце для змагань і справді вибрано погано.Все жабуриння і водорослі з моря і Десни пре прямо на набережну в район змагань і від цього ніде не дінешся-так повертає Дніпро.Організатори перед змаганням повинні були "пробити"місце,але цього ніхто не зробив.На "Різдвяну Плотву" місце вибирав я ,і перед змаганнам і сам і з РМом провірив місце.Празник вийшов на славу,не дивлячись на дощ,що лив всі змагання ніхто з дистанції не зійшов,що не скажеш про ЛЯЩ 2006.Де частина учасників покинула змагання до фінішу.На тренуванні в неділю всі крім Троліка сказали-місце не годиться,потрібно міняти.Організатори стоять на своєму з чим я не згоден .Я хочу ,щоб свято було вдалим,щоб ловилась риба а не жабуриння і Всім було ДОБРЕ.Яку можна показати майстерніть ,коли через кожну хвилину потрібно знімать бурьян зі шнура.Старі Подільські рибацюги приходять на Берег о 16,30,спокійно розложують прути і після 17,20 ,як пронесе жабуриння,починають ловить.Завтра закажу мішків і на березі роздамо всим рибалкам.Хто натягає найбільше жабуриння получить від мене приз-Комплект кормушок.Тим більше,що місце після змагань бажано прибрати.