Цитата:
Допис від Паша Лахай
Ну вставлю і свої 5 коп. Батько - військовий , тому так склалося , що з дитинства ,об"їздивши весь союз, мав російськомовне оточення . Тому мені легше користуватися російською мовою ,але роблю над собою зусилля і намагаюсь говорити і мислити українською , адже з мене беруть приклад і вчаться обидва мої маленькі козаки .І я хочу щоб вони живучи в Україні знали , користувалися і любили рідну Мову і Батьківщину. А взагалі то в Україні спостерігається цікавий феномен , якщо так можна сказати ,що стосується мови --- http://politika.inter.ua/ru/blog/7/131
А щодо школи хотів сказати , що коли моя сім"я приїхала в Україну на ПМЖ то я пішов в українську школу , але для легшої "акліматизації" мене зарахували в русский класс , в якому я безболісно і довчився і ще й українську підтягнув  . То був рік 1988
|
самое смешное что русский-это как раз наш исконный РІДНИЙ язык. так как Русь была киевская.Москва появилась почти на 1000лет позже.. так что это мы навязали другим свой родной язык, потом выдумался украинский из-за смешания с польским. а балякайте на каком хотите. все понимают оба.